Sähköinen yritysautoilu on vähäpäästöisempää ja ympäristöystävällisempää.

Vihreät leasingratkaisut

NF Fleetiltä löydät innovatiiviset ratkaisut vastuullisempaan, vähäpäästöisempään ja ympäristöystävällisempään leasingautoiluun.

Ympäristö edellä

NF Fleet kannustaa asiakkaitaan kohti taloudellisempaa ja vähäpäästöisempää leasingautoilua muun muassa konsultoimalla yrityksen arvoihin ja tarpeisiin sopivissa autovalinnoissa sekä autopolitiikassa. NF Fleet tekee suunnitelmallisesti töitä uusien vastuullisten ja kestävien leasingratkaisujen kehityksessä. Myös leasingajoneuvojen valikoimaa täydennetään jatkuvasti entistäkin ympäristöystävällisemmillä ja eri käyttövoimia hyödyntävillä vaihtoehdoilla.

NF Fleet liittyi ensimmäisten joukossa autoalan ja valtion väliseen vapaaehtoiseen Green deal -ilmastosopimukseen. Sopimuksen tavoitteena on liikenteen hiilidioksidipäästöjen vähentäminen, ajoneuvojen energiatehokkuuden parantaminen sekä biopolttoaineiden ja muiden vaihtoehtoisten käyttövoimien yleistyminen. NF Fleet kehittää jatkuvasti ympäristöä säästäviä liikkumispalveluita ja niihin liitettäviä arkea helpottavia lisäpalveluita.

Vihreät linkit:

  • Electric-palvelukokonaisuus johdattaa helposti kohti sähköisempää ja ympäristöystävällisempää yritysautoilua. Lue lisää täältä.
  • Switch-lisäpalvelu mahdollistaa täyssähköautolla ajavalle työsuhdeautoilijalle väliaikaisen polttomoottoriauton käyttöön tarvittaessa. Lue lisää täältä.
  • NF Fleetin asiakkailla on nyt käytössään entistäkin kattavampi latausverkosto. Lue lisää täältä.

  • Suomen latausinfra kehittyy huimaa vauhtia. Lue lisää täältä.

Vastuullisesti

Vastuullisuus ja sen jatkuva kehittäminen liiketoiminnan eri osa-alueilla on tärkeä osa NF Fleetin toimintaa. NF Fleet kuuluu Axus Finland -konserniin, joka sijoittui hopeasijalle kansainvälisessä EcoVadis-vastuullisuusarvioinnissa joulukuussa 2020. EcoVadis -luokituksen kriteerit on jaettu neljään pääkategoriaan; ympäristö, henkilöstö- ja ihmisoikeudet, eettiset liiketoimintakäytännöt sekä kestävä hankintatoimi. Arvioinnissa Axus Finlandin erityisinä vahvuuksina nousivat ympäristöön, henkilöstöön ja ihmisoikeuksiin sekä eettisiin liiketoimintakäytäntöihin liittyvät kategoriat.

NF Fleet haluaa olla mahdollistamassa entistäkin ympäristöystävällisempää liikkumista asiakkailleen innovatiivisten leasingpalveluidensa avulla. Ota yhteyttä, niin kartoitamme juuri sinun ja yrityksesi tarpeisiin sopivan leasingratkaisun!

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505