NF Fleet lähtee mukaan autoalan Green Deal –ilmastosopimukseen

NF Fleet on lähtenyt mukaan autoalan Green Deal -ilmastosopimukseen, jonka tarkoituksena on vähentää liikenteestä johtuvia hiilidioksidipäästöjä sekä edistää vaihtoehtoisten polttoaineiden käyttöä.

Lähdimme mukaan sopimukseen, sillä ympäristöarvot ovat meille tärkeitä ja haluamme osaltamme olla vähentämässä liikkumisen aiheuttamaa ympäristökuormaa. Uudet liikkumisratkaisut, kuten yksityisleasing, tukevat autojen keski-iän alenemista ja siten päästöjen pienenemistä.

”Ympäristötekijät ovat meille ja asiakasyrityksillemme tärkeitä tekijöitä kun pohditaan yrityksen liikkumisratkaisuja”, sanoo NF Fleetin toimitusjohtaja Nina Reinilehto. ”Konsultoimalla yrityspäättäjiä autopolitiikan määrittelyssä, tuemme yritysten autokannan päästöjen vähentämistä.”

Konkreettisia tekoja, joilla osallistumme hankkeeseen:

  • Tarjoamme aktiivisesti vaihtoehtoisia polttoaineita käyttäviä ajoneuvoja huoltoleasingiin.
  • Jaamme asiakkaillemme tietoa biopolttoaineista, vähäpäästöisistä autoista ja vaihtoehtoisista polttoaineista.
  • Avaamme sähköautojen latauspistokkeet yleiseen käyttöön Plugit Finland Oy:n kautta.
  • Kannustamme NF Fleetin omalla autopolitiikalla työntekijöitämme valitsemaan vähäpäästöisiä ja täyssähköisiä ajoneuvoja.

Lisätietoja:

Nina Reinilehto
toimitusjohtaja, NF Fleet Oy
puh. 010 404 5512

Autoalan Keskusliitto ja Autotuojat ja -teollisuus allekirjoittivat 22.11.2018 autoalan ja valtion välisen Green deal -ilmastosopimuksen. Autoalan ja valtion yhteiset tavoitteet tukevat liikenteelle asetettujen hiilidioksidipäästöjen vähentämistä, ajoneuvojen energiatehokkuuden parantumista sekä biopolttoaineiden ja muiden vaihtoehtoisten käyttövoimien yleistymistä. Valtion puolesta sopimuksen allekirjoittavat liikenne- ja viestintäministeriö ja ympäristöministeriö. Sopimus on voimassa vuoteen 2025 asti. Lue lisää

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505