Näin valitset oikean työsuhdeauton.

Uuden auton hankinta

Työsuhdeautolla ajat uudella autolla ilman yllättäviä kuluja.

Kun auton hankinta tulee ajankohtaiseksi, työsuhdeauto on erinomainen valinta. Työsuhdeauto on huoleton vaihtoehto ajaa uudella autolla ilman yllättäviä kuluja. Yrityksesi autopolitiikka määrittää millaiset automerkit ja -mallit ovat sinulle saatavilla. Tarkista myös oletko oikeutettu käyttöetuun vai vapaaseen autoetuun?

 1. Aivan ensimmäiseksi ota yhteys yrityksesi autoasioiden päättäjään autopolitiikan selvittämiseksi.

 2. Mieti omia tarpeitasi ja käy autoliikkeessä koeajamassa eri vaihtoehtoja. Tässä vinkkejä koeajoon:

  • Matkaseura. Ota koeajoon mukaan ne, ketkä tulevat kulkemaan autossa kanssasi. Voiko koko perhe matkustaa autossa mukavasti pitkiäkin matkoja? Istahda myös takapenkille kokeilemaan millainen jalkatila siellä on.
  • Tilat. Onko etupenkillä mukava istua? Näetkö kuljettajana tarpeeksi hyvin joka suuntaan kun peruutat tai pysäköit? Muista testata onko autossa tarpeeksi tilaa esimerkiksi lemmikeille tai harrastusvälineille.
  • Päästöt. Ajatko enimmäkseen kaupungissa vai maanteillä? Paljonko auto kuluttaa näillä matkoilla? Auton Co2-päästöillä on vaikutusta myös joidenkin kuntien asukaspysäköintimaksuihin. Voisitko valita hybridin tai sähköauton?
  • Ajamisen ilo. Jos pidät autoilusta tai istut pidempiä aikoja ratin takana, mieti miltä auto tuntuu. Ajaminen on nautinto silloin kun auto onnistuu täyttämään sinun ja matkakumppaneittesi vaatimukset, ja yllättää teidät positiivisesti!
 3. Laske ja vertaile verotusarvolaskurillamme autoedun määrä eri vaihtoehdoille.

 4. Kun löydät sopivan auton, pyydä autoliikettä lähettämään tarjous yrityksenne NF Fleetin asiakasvastaavalle. Teemme autosta tarjouslaskelman ja olemme yhteydessä sinuun.

 5. Teemme tilauksen autoliikkeeseen. Saat tietoa auton tilauksesta ja toimitusajasta sähköisesti, joten olet koko ajan perillä autosi saapumisajasta. Saat tarvittaessa myös käyttöösi odotusajan auton, jolla voit liikkua ennen varsinaisen leasingautosi toimitusta. Odotusajan käyttö ei vähennä leasingsopimuksen vuokra-aikaa tai sopimuskautta.

 6. Kerromme heti kun uusi autosi on valmis noudettavaksi. Yleensä luovutus tapahtuu autoliikkeessä, mutta yrityksesi yhteyshenkilö auttaa sinua poikkeustilanteissa.

 7. Onnea uudelle työsuhdeautoilijalle! Nyt kun allasi on NF Fleetin leasingauto, voit nauttia autoilusta ilman huolia ylimääräisistä kustannuksista. Me muistutamme sinua kun katsastusajankohta lähestyy tai kun on aika miettiä seuraavaa autoa. Yrityksesi oma yhteyshenkilö on tukenasi koko leasingkauden ajan.

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505