Mitä palveluita kuuluu leasingsopimukseen?

Autoilijan palvelut

NF Fleetin asiakkaana nautit huolettomasta ja vaivattomasta autoilusta.

Autoilu on helppoa ja huoletonta kun allasi on NF Fleetin leasingauto. Huollot, katsastukset ja renkaat kuuluvat sopimukseen. Huomioithan, että autoilijoiden tulee käyttää vain NF Fleetin ennalta hyväksymiä yhteistyökumppaneita.

Tiivistimme alle kaiken olennaisen auton ylläpidosta.

 

Leasingauton huolto ja korjaus

Leasingauton huolto ja korjaus

NF Fleetin asiakkaana leasingautosi määräaikaishuollot ovat maksuttomia.

Huollon varaus leasingautolle

Voit varata ajan määräaikaishuoltoon merkkiliikkeestä autosi ohjekirjan mukaisesti. Monilla automerkeillä on internetissä sähköinen huollonvarausjärjestelmä, jonka avulla ajanvaraus sujuu vaivattomasti. Jos yritykselläsi on My Nordea Fleet -portaali käytössä, voit myös varata huollon sitä kautta. Kun viet autosi määräaikaishuoltoon ja käytät Nordea Fleet -polttoainekorttia, laskut ohjautuvat suoraan NF Fleetille. Jos sinulla ei ole polttoainekorttia, mainitse auton haltijan olevan NF Fleet ja pyydä laskujen ohjaus meille.

Tarkista oman autosi huoltoväli huoltokirjasta. Mahdollisissa vikatilanteissa sinun tulee toimittaa auto viipymättä huoltoon. Ongelmatilanteissa sinua auttaa Nordea Fleet tekninen palvelu numerossa 010 404 555.

Nouto määräaikaishuoltoon

Toimii pääkaupunkiseudulla. Noudamme, teemme määräaikaishuollon ja palautamme auton työpaikallesi. Voit varata ajan soittamalla numeroon 010 4040 101 tai sähköpostitse gen.fi.fleetcenter@euromaster.com

Tuulilasin vaihto

Tarjoamme pääkaupunkiseudulla toimiville asiakkaillemme leasingauton noutopalvelun lasinvaihtojen osalta. Työsuhdeauto noudetaan työpaikaltasi ja palautetaan valmiina vielä saman päivän aikana. Palvelun tuottaa InCar. Voit varata korjausajan helposti InCar-varauskalenterista tai soittamalla 0300 247 247.

Tuulilasin kiveniskemät

Tuulilasissa olevat kiveniskemät tulisi korjauttaa mahdollisimman pikaisesti. Palvelun tuottaa InCar. Voit varata korjausajan helposti InCar-varauskalenterista tai soittamalla 0300 247 247. Tuulilasin paikkakorjaus on asiakkaalle veloitukseton, jos autolla on NF Fleetin Täysvakuutus.

Vahinkoilmoituksen tekeminen

Tuulilasin halkeamasta tulee täyttää vahinkoilmoitus. Voit täyttää vahinkoilmoituksen sähköisesti tästä vahinkoilmoitus-linkistä, jolloin se lähetetään suoraan oikeaan vakuutusyhtiöön. Lisätietoja vahinkoilmoituksesta voi tiedustella vahinkoilmoitus@incar.fi.

Mikäli autosi on vakuutettu NF Fleetin Täysvakuutuksella ja se korjataan NF Fleetin yhteistyökumppania InCaria käyttämällä, sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta tuulilasivahingoista. Muussa tapauksessa vahinkoilmoituksen voi tehdä myös puhelimitse vakuutusyhtiö Axan asiakaspalveluun ma-pe klo 8.30 – 16.30 puhelinnumeroon 09 2513 7540. Huomioithan, että vahinkoilmoituksen voi tehdä puhelimessa vain lasivahingoista. Tehtyäsi vahinkoilmoituksen korjaamo laskuttaa suoraan vakuutusyhtiötä.

Pientarvikkeet ja palvelut

Kaikki huoltoleasingiin kuuluvat palvelut voit teettää kätevästi kertomalla, että auto on NF Fleetin omistama, jolloin laskut ohjautuvat automaattisesti NF Fleetille. Määräaikaishuoltojen lisäksi voit hankkia merkkihuoltopisteistä pientarvikkeita kuten pyyhkimien sulat, jäähdytinnesteet ja sulakkeet.

Leasingauton katsastus

Leasingauton katsastus

Katsastus on NF Fleetin leasingauton käyttäjälle maksuton.

Katsasta ajoissa

Huolehdithan oman työsuhdeautosi katsastuksesta ajoissa. Jos auto on otettu käyttöön ennen 20.5.2018, silloin ensimmäinen katsastus on tehtävä kolmen vuoden kuluttua käyttöönottopäivästä. Jos auto on otettu käyttöön tämän jälkeen, katsastus on tehtävä ensimmäisen kerran nelivuotiaana. Tämän jälkeen auto on katsastettava joka toinen vuosi. Mikäli meille palautuu katsastamattomuuden takia ajokiellossa oleva työsuhdeauto, veloitamme katsastuksesta erillisen palveluhinnaston mukaisesti.

Kumppanina A-katsastus

Voit katsastaa työsuhdeautosi millä tahansa katsastusasemalla. Asioidessasi A-katsastus Oy:n toimipisteissä Nordea Fleet -polttoainekortti toimii näyttökorttina ja lasku ohjautuu suoraan NF Fleetille. Mikäli sinulla ei ole polttoainekorttia, mainitse auton haltijan olevan NF Fleet ja pyydä laskujen ohjaus meille.

Leasingauton renkaat

Leasingauton renkaat

NF Fleetin leasingautojen vakiovarustukseen kuuluu kesä- ja talvirenkaat. Leasingvuokra sisältää normaalista kulumisesta johtuvat rengasuusinnat ja kausivaihdot.

Milloin talvirenkaat on vaihdettava?

Uuden tieliikennelain mukaisesti talvirenkaita tulee käyttää silloin kun sää tai keli sitä edellyttää, marraskuun ja maaliskuun välisenä aikana. Talvirenkaat voivat olla nasta- tai kitkarenkaat, ja urasyvyyden tulee olla vähintään 3,0 millimetriä.

Kumppaneina Vianor ja Euromaster

Oman leasingautosi renkaat voit vaihtaa Euromasterin ja Vianorin rengaspisteissä.

Kolari- ja vahinkotapaukset

Kolari- ja vahinkotapaukset

Kaikissa NF Fleetin leasingautoissa on kattava vakuutusturva.

Hinausauton tilaus

Mikäli tarvitset leasingautollesi hinauspalvelun, soita Nordea Fleet Tiepalvelun numeroon 0800 166 200

Tee vahinkoilmoitus

Leasingautosi vahinkoilmoituksen voit täyttää sähköisessä palvelussa. Ilmoitus toimitetaan palvelusta ajoneuvosi vakuutusyhtiöön automaattisesti. Vaihtoehtoisesti voit tulostaa vahinkoilmoituslomakkeen ja lähettää sen allekirjoitettuna vakuutusyhtiöön. Mikäli olet syytön osapuoli kolarissa, sinun tulee täyttää myös käyttötarveselvitys ja toimittaa se vastapuolen vakuutusyhtiöön.

Siirry sähköiseen vahinkoilmoitukseen

Lataa vahinkoilmoituslomake

Lataa käyttötarveselvitys

Mobiililaitteelta voit tehdä vahinkoilmoituksen helposti NF Fleet -kameraa käyttämällä. NF Fleet -kameralla saat kerralla hoidettua vaurion kuvaamisen, asiakastietojen tallentamisen, korjaamon valinnan ja vahinkoilmoituksen teon vakuutusyhtiölle.

Avaa NF Fleet -kamera

Vahinkoilmoituspalvelua ylläpitää NF Fleetin vauriokorjauskumppani InCar Oy. Mahdolliset vahinkoilmoitukseen liittyvät tiedustelut pyydämme toimittamaan osoitteeseen vahinkoilmoitus@incar.fi.

Ilkivalta tai murto

Jos autoon on kohdistunut ilkivaltaa tai siihen on murtauduttu, sinun tulee tehdä rikosilmoitus poliisille.

Leasingauton vauriokorjaus

NF Fleetin asiakkaat voivat teettää vauriokorjaukset noutopalveluna pääkaupunkiseudun, Oulun, Rovaniemen, Turun ja Tampereen alueella. Palvelun tuottaa NF Fleetin yhteistyökumppani InCar Oy, joka noutaa vaurioituneen, liikennekelpoisen, ajoneuvon korjattavaksi veloituksetta auton käyttäjän toimipaikasta. Katso lisätietoja sekä toimipisteiden tarkemmat sijainnit täältä.

Apua leasingauton vahinkotapauksissa

Lisätietoja ja apua vahinkotapauksissa saat NF Fleetin teknisestä palvelusta numerosta 010 404 555.

Leasingauton tiepalvelu

Useimpien autojen maahantuoja tai valmistaja tarjoaa tiepalvelua merkin autoilijoille. Suosittelemme ensisijaisesti käyttämään merkin omaa tiepalvelua. Löydät lisätietoja auton käyttöohjekirjasta.

Voit myös ottaa yhteyttä NF Fleetin tarjoamaan Tiepalveluun, joka päivystää 24 h/vrk vuoden jokaisena päivänä. Apu on maksutonta, maksat vain järjestetyistä palveluista (hinaus, vuokra-auto, matkan jatkaminen, majoitus jne.).

NF Fleet Tiepalvelun puhelin: +358 800 166 200 (Suomesta soitettaessa maksuton)

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505