NF Fleet on Nordea Rahoituksen ja ALD Automotiven yhteistyritys.

Aina lähellä, aina liikkeellä

Tarjoamme vastuulliset ja huolettomat leasingpalvelut kaiken kokoisille yrityksille sekä yksityisautoiluun. Saat aina oikein mitoitetun, riskittömän ratkaisun juuri sinun tarpeisiin sovitettuna.

Kumppaneina Nordea Finance ja ALD Automotive

Meidät tunnetaan vastuullisten ja  innovatiivisten liikkumisratkaisuiden jatkuvasta kehityksestä, luotettavuudesta ja erityisestä panostuksesta asiakaspalveluun.

Olemme Nordea Financen ja ALD Automotiven yhteisyritys, joten pystymme tarjoamaan poikkeuksellisen laaja-alaisen osaamisen aina rahoituksesta huolettomaan leasingautoiluun saakka.

Yhdessä kohti vastuullisempaa leasingautoilua

Autoilussa ja liikkumisessa on meneillään mullistavia muutoksia maailmanlaajuisesti. NF Fleetin asiakkaana saat aina ajankohtaista tietoa ja parasta ohjausta tämän murroksen keskellä. NF Fleetin kanssa on myös helppo siirtyä kohti vastuullisempaa ja ympäristöystävällisempää leasingautoilua. Asiantuntijamme neuvovat aina parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinun tarpeisiin sovitettuna. Tarjoamme asiakkaillemme alan parasta palvelua, mitattavia taloudellisia etuja sekä huolettomuutta leasingautoilun kaikissa käänteissä.

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi!

Yhteydenottopyyntö

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505