Maksat vain ajetuista kilometreistä leasingsopimuksellasi.

Matriisi

Ainutlaatuinen keskittämisetu vähintään kahdeksan auton leasing-sopimuksiin. Matriisin avulla maksat vain ajetuista kilometreistä.

Ainutlaatuinen Matriisi

Matriisi on keskittämisetu yritysasiakkaillemme, joka tuo läpinäkyvyyttä, joustavuutta ja ennakoitavuutta leasingsopimukseen. Matriisin avulla maksat vain ajetuista kilometreistä. Leasingauton käyttötarve voi elää sopimuskauden aikana paljonkin. Matriisimallissa leasingsopimus tehdään normaaliin tapaan sisältäen arvion sopimuksen kestosta ja ajokilometreistä. Jokaiselle ajoneuvolle luodaan Matriisi -taulukko, johon on määritetty leasingvuokrat kaikille eri sopimusaika- ja kilometrivaihtoehdoille. Matriisin ansiosta tiedät eri vaihtoehtojen kustannukset tarkasti, mikä helpottaa kustannusten ennakoitavuutta.

Jos sopimuskauden kilometrit alittavat alkuperäisen arvion, alikilometrit hyvitetään 100-prosenttisesti. Jos kilometrejä näyttää kertyvän enemmän, tiedät niiden kustannuksen etukäteen ja voit muuttaa kuukausierää sopimuksen aikana tai jättää tasauksen loppulaskuun. Näin yllättäviä ylikilometriveloituksia ei Matriisin ansiosta tule. Tiedät siis jo sopimusta tehdessä tarkalleen, miten mahdolliset muutokset vaikuttavat leasingvuokraan. Matriisi poistaa kaikki sopimusmuutosten epävarmuustekijät ja lisäkustannukset.

Vähintään kahdeksan auton leasingautokannalle

Matriisi on etu, jonka tarjoamme vähintään kahdeksan auton leasingautokannalle.

 

Matriisin edut

  • Maksat aina vain todellisten ajettujen kilometrien mukaisen vuokran. Yhden leasingvuokran sijaan saat 595 vaihtoehtoista leasingvuokraa: Sopimuskausi 12–60 kk ja sopimuskilometrit 10.000–180 000 km.
  • Ei indeksiin sitomista, ei korkoprosentin muutoksia eikä jäännösarvon muutoksia
  • Alikilometrihyvitys aina 100 %
  • Matriisi koskee sekä sopimusmuutoksia että leasingsopimuksen ennenaikaista päättämistä. Halutessasi voit käyttää matriisia sopimusehtosi rinnalla vaihtoehtoisena sopimuksen päättämismuotona.
  • Tarve sopimusmuutosseurantaan poistuu. Sopimuksen kokonaiskustannus on aina sama tehtiinpä tasaus joko kesken kauden tai vasta sopimuksen lopussa.
  • Turvattu vuokrataso mahdollisten autoveromuutoksien yhteydessä

Keskitä leasingautokantasi meille ja hyödynnä ainutlaatuinen Matriisi!

Ota yhteyttä

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505