Maksa aina vain ajetuista kilometreistä

Ainutlaatuinen keskittämisetu NF Fleetin sopimusasiakkaille.

Näin matriisimalli toimii

Matriisi on etu, jonka annamme vähintään kahdeksan auton leasingautokannalle. Leasingsopimus tehdään normaaliin tapaan ja se sisältää arvion ajokilometreistä ja sopimuksen kestosta. Lisäksi mukana on taulukko, johon on määritetty leasingvuokrat myös muille vaihtoehdoille. Tiedät siis jo sopimusta tehdessä tarkalleen, miten mahdolliset muutokset vaikuttavat leasingvuokraan. Matriisi poistaa kaikki sopimusmuutosten epävarmuustekijät ja lisäkustannukset.

Leasingauton ali- ja ylikilometrit

Leasingauton käyttö voi elää sopimuskauden aikana paljonkin. Matriisin ansiosta tiedät eri vaihtoehtojen kustannukset tarkasti. Jos sopimuskauden kilometrit alittavat alkuperäisen arvion, alikilometrit hyvitetään 100 %. Jos kilometrejä kertyykin enemmän, tiedät niiden kustannuksen etukäteen ja voit muuttaa kuukausierää sopimuksen aikana tai jättää tasauksen loppulaskuun.

Tärkeimmät edut

  • Maksat aina vain todellisten kilometrien mukaisen vuokran. Yhden leasingvuokran sijaan saat 595 vaihtoehtoista leasingvuokraa: sopimuskausi 12–60 kk ja sopimuskilometrit 10.000–180.000 km.
  • Ei indeksiin sitomista, ei korkoprosentin muutoksia eikä jäännösarvon muutoksia
  • Matriisi koskee sekä sopimusmuutoksia että leasingsopimuksen ennenaikaista päättämistä. Halutessasi voit käyttää matriisia sopimusehtosi rinnalla vaihtoehtoisena sopimuksen päättämismuotona.
  • Alikilometrihyvitys aina 100 %
  • Tarve sopimusmuutosseurantaan poistuu. Sopimuksen kokonaiskustannus on aina sama tehtiinpä tasaus joko kesken kauden tai vasta sopimuksen lopussa.
  • Turvattu vuokrataso mahdollisten autoveromuutoksien yhteydessä

Keskitä leasingautokantasi meille ja hyödynnä ainutlaatuinen NF Matriisi!

Ota yhteyttä myyntiimme

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505