Vision of sustainable mobility solutions.

NF Fleetin tapa toimia

Kehitämme tavoitteellisesti innovatiivisia ja vastuullisia palveluita, jotta asiakkaidemme liikkuminen olisi jatkossa entistäkin vastuullisempaa ja vaivattomampaa.

Our vision / Visiomme

As part of the ALD Automotive Group, our vision is to be the leading provider of sustainable mobility solutions.

Yhdessä omistajayhtiömme ALD Automotiven kanssa visiomme on olla vastuullisten liikkumispalveluiden johtava palveluntarjoaja.

Our mission / Missiomme

As part of the ALD Automotive Group, our mission is to bring harmony to your everyday movement.

Yhdessä omistajayhtiömme ALD Automotiven kanssa missiomme on tuoda harmoniaa ja vakautta asiakkaidemme päivittäiseen liikkumiseen.

Arvomme

  • Toimimme asiakkaan parhaaksi
  • Olemme innovatiivisia
  • Toimimme pitkäjänteisesti
  • Edistämme monimuotoisuutta
  • Vahvistamme yhteishenkeä
  • Toimimme vastuullisesti
  • Pidämme asiat yksinkertaisina
  • Tuemme itsenäistä päätöksentekoa

Toimintamme kulmakivet

Toimintaamme ohjaa meidän ja omistajayhtiömme ALD Automotiven yhteinen Move 2025 -strategia, jonka neljä kulmakiveä ovat:

Move for Customers

Haluamme helpottaa asiakkaiden päivittäistä liikkumista tarjoamalla heille markkinoiden innovatiivisimmat liikkumisen palvelut sekä digitalisaation että ensiluokkaisen palvelun avulla.

Move for Growth

Osana ALD Automotive -konsernia haluamme olla vastuullisten liikkumispalveluiden globaali markkinajohtaja. Siksi laajennamme toiminta-aluettamme, vahvistamme kumppaniverkostoamme sekä kasvatamme liiketoimintaamme.

Move for Good

Haluamme tuottaa ja kehittää liikkumispalveluita vastuullisesti. Ihmiset ja yhteiskuntavastuu ovat liiketoimintamme ytimessä.

Move for Performance

Haluamme helpottaa asiakkaiden arkea kehittämällä digitaalisia palveluita ja liiketoimintaympäristöä.

Move 2025 -strategiamme

ALD Automotiven ja NF Fleetin yhteinen Move 2025 -strategia määrittelee konsernimme keskeisimmät tavoitteet tuleville vuosille. Suunnan yhteiselle matkalle ja päivittäiseen tekemiseen antavat yllämainitut arvomme.

Strategiamme myötä haluamme vahvistaa kilpailukykyämme alamme keskeisenä toimijana liikkumispalveluiden murroksen ytimessä. Konsernimme kunnianhimoinen tavoite on olla integroitujen ja vastuullisten liikkumispalveluiden johtava tarjoaja maailmanlaajuisesti.

Visiomme vastuullisen liikkumisen tulevaisuudesta

Liikkumispalveluiden markkina on valtavassa murroksessa. Uskomme, että Move 2025 -strategiamme antaa konsernillemme erinomaiset valmiudet kasvaa, vastata markkinan haasteisiin sekä tarttua uusiin mahdollisuuksiin tuottaaksemme lisäarvoa kaikille sidosryhmillemme – vastuullisesti.

Konsernimme on sitoutunut tavoitteeseensa olla vastuullisten liikkumispalveluiden globaali markkinajohtaja.

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505