Leasingautosi polttoainekulut samaan sopimukseen lisäpalveluna.

Polttoainepalvelu

Polttoainepalvelun avulla työsuhdeauton tankkauskulut voidaan liittää kätevästi leasinglaskutukseen.

Sujuva Polttoainepalvelu

Polttoainepalvelu helpottaa työsuhdeauton tankkaamista sekä tankkaamiseen liittyvien kulujen hallintaa. NF Fleetin asiakkaana autoilija saa käyttöönsä polttoainemaksukortit, joiden avulla työsuhdeautoilija voi sujuvasti hoitaa tankkausostot yrityksen laskuun. Kortit määräytyvät aina yrityksen autopolitiikan linjausten mukaisesti ja ne toimitetaan autoilijoille tapauskohtaisesti autoedun mukaisesti. Mikäli työsuhdeautoilijoiden käytössä on myös täyssähköautoja ja ladattavia hybridejä, tutustu Electric-latauspalveluumme.

Polttoainekortit

Voit valita autollesi Nesteen, Shellin/St1:n ja S-yrityskortin (ABC) maksukortin. NF Fleetin asiakkaana voit valita käyttöösi kaksi eri maksukorttia. Kortilla voit hoitaa huoltoasemilla polttoaine- ja lasinpesunesteostot sekä pesut. Jos sinulla on auton käyttöetu, voit valita kortin ilman polttoaineostomahdollisuutta. Kortissa näkyy NF Fleetin sopimusnumero, joten kortti toimii myös näyttökorttina huolloissa, korjaamoilla sekä katsastusasemilla.

Työsuhdeauton tankkaus

Vapaa autoetu sisältää aina polttoaineen. Tankkauskortilla voi maksaa polttoaineostot ja pesut. Käyttöetuautoilijoille on valittavissa myös pesukortti ilman polttoaineen ostomahdollisuutta.

Helppo seuranta

Voit seurata yrityksesi leasingautojen polttoainekulutusta helposti polttoainekorttien avulla. Korttien ostot laskutetaan takautuvasti jopa 60 päivän maksuajalla. Korttiostot sekä kilometrikyselyssä annetut tiedot löytyvät raportointipalvelustamme. Alennustaso kaikilla korteilla on 2 snt/litra palveluasemien tolppahinnoista.

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan juuri teidän yrityksellenne sopiva Polttoainepalvelu tai yhdistetty Polttoaine- ja Electric-latauspalvelu.

Ota yhteyttä

Polttoainekorttien asiakaspalvelu

Polttoainekorttien tilaukset:

NF Fleetin yritysasiakaspalvelu
010 404 505
yritysautot.fi@nffleet.com
ma-pe klo 10–16

Korttitilauksien jälkeen Ti-Engineering Systems Oy (TiEs) huolehtii korttien toimituksesta ja asiakaspalvelusta:

010 404 2800
nffleet.polttoainekortit@ti-es.com
ma-pe 8.00–16.30

Kortin katoaminen

Jos korttisi katoaa, ilmoita asiasta välittömästi polttoaineyhtiölle:
ABC / S-Yrityskortti: 020 333 (24h)
Neste: 0800 196 196 (24h)
St1: 0800 137 70 (24h)
Gasum: 0800 122 722 (klo 8–17)

Kortin palautus

Leasingauton palautuksen yhteydessä tulee palauttaa myös polttoainekortti. Polttoainekortin voit palauttaa myös postitse, osoitteeseen TI-Engineering Systems Oy, PL 7, 11101 RIIHIMÄKI.

 

Luotto
Polttoainepalvelu
Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505