Suomen Talotekniikan pakettiautot NF Fleetin leasingsopimuksella.

STT siirtyi huolettomaan leasingautoiluun

Suomen Talotekniikka eli STT on talotekniikan asiantuntijayritys, joka tarjoaa laaja-alaisesti asennus-, huolto- ja kunnossapitopalveluja erilaisten kiinteistöjen koko elinkaareen.

STT:n toimialalla tuotantoajoneuvot, tässä tapauksessa pakettiautot, ovat olennaisen tärkeä ja jatkuvasti käytössä oleva työväline. Aiemmin tuotantoajoneuvot olivat yhtiön omistuksessa, mutta nyt koko 57 pakettiautoa kattava autokanta ja sen hallinnointi ulkoistetaan NF Fleetille.

”Suomen Talotekniikan ydinliiketoiminta on talotekniikassa – ei autojen ylläpidossa. Nyt kun NF Fleet hoitaa puolestamme kaikki autoihimme liittyvät asiat, meillä vapautuu huomattavasti aikaa omaan liiketoimintaamme”, kertoo STT:n hallintojohtaja Jani Räsänen tyytyväisenä.

Yhteistyössä Nordean kanssa NF Fleet muokkasi STT:lle juuri heidän liikkumistarpeitaan vastaavan Autokannan hallinnointipalvelun, joka sisältää Huoltoleasingpalvelun kaikkine hyötyineen. STT:n aiempi kalusto on siirretty yhtiön omistuksesta leasingpalveluun ja uutta kalustoa tilataan tarpeen mukaan niin, että henkilökunnan autoilu työtehtävissä on mahdollisimman sujuvaa. Leasingiin siirtymisen myötä yrityksen pääoma ei ole enää sidottuna autoihin, ja vastuu autojen jäännösarvosta on siirtynyt sataprosenttisesti NF Fleetille. Kiinteä kuukausihinta sisältää lähes kaikki autoilun kustannukset, joten tämän helpompaa ja riskittömämpää ei yritysautoilu voi enää olla. Nämä Huoltoleasingpalvelun hyödyt heijastuvat koko liiketoimintaan vapauttaen pääomaa, helpottaen kulujen ennakointia sekä säästäen aikaa ja kustannuksia.

“Yhteistyö on lähtenyt hyvin käyntiin. Uskon että tulemme NF Fleetin leasingratkaisuun siirtymisen myötä saavuttamaan huomattavia kustannussäästöjä, huomioiden myös välilliset kustannukset”, Räsänen lisää.

Haluatko tietää paljonko yrityksesi voisi säästää siirtymällä autojen omistamisesta NF Fleetin leasingratkaisuun? Ota yhteyttä, niin kartoitamme teille parhaan mahdollisen kokonaisuuden.

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505