Granlundin työsuhdeautokannasta jo 60 prosenttia täyssähköisiä

‘‘Granlund on kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni, jonka tavoitteena on parantaa kiinteistöjen toimivuutta sekä älykkyyttä ja samalla ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä – kestävästi. ”Vastuullisena toimijana Granlund on sitoutunut ilmastomuutoksen hillintään sekä kestävän kasvun tukemiseen‘‘, kuvailee HR-johtaja Minna Lappalainen Granlundin toimintaa.

Granlundilla on töissä yli 1400 henkilöä ympäri Suomen 27 eri toimipisteessä. ‘‘NF Fleetin palvelun ja ammattitaidon ansiosta autoasioiden hallinnointi ei syö pienen, mutta tehokkaan HR-tiimimme aikaa liikaa ‘‘, kertoo Granlundin Nina Almén, HR- ja työhyvinvoinnin asiantuntija. Ninan käsien kautta kulkeekin koko konsernin työsuhdeautoihin liittyvät asiat; sopimukset, uudet tilaukset ja raportointi.

Kirjautumalla My NF Fleet -palveluun on helppoa saada kuukausittaiset raportit ja kokonaiskuva kuluista. NF Fleetin nimetyt yhteyshenkilöt Ville Tertsunen ja Sanna Andersen ovat apuna niin raportointiin, sopimusasioihin kuin autopolitiikkaan liittyvissä asioissa. ‘‘Meillä on tapana pitää puolivuosittain isompi palaveri NF Fleetin Ville Tertsusen kanssa. Palaverissa käydään läpi raportointiin liittyviä asioita sekä meillä heränneitä kysymyksiä‘‘, kertoo Minna Lappalainen. Tähän puolestaan Nina Almén lisää, että Granlundille on tärkeätä että kommunikointi toimii molempiin suuntiin ja kiittelee NF Fleetin Sanna Andersenia juuri sopivan aktiivisesta yhteydenpidosta. Yhteydenpito voi olla välillä jopa päivittäistä ja toisinaan voi mennä viikkojakin ennen kuin on tarvetta vaihtaa ajatuksia sopimuksista tai yleensä autopolitiikasta.

‘‘Granlund on yritys, jossa henkilöstöä kuunnellaan ja henkilöstö voi hyvin. Pyrimme myös kaikissa toiminnoissa ohjaamaan työntekijöitämme vastuullisempaan suuntaan. Tässä on osaltaan ollut mukana auttamassa myös NF Fleet. Granlundin tavoitteena onkin leikata autoilun päästöt minimiin. Työsuhdeautokannastamme on jo nyt 60 prosenttia täyssähköisiä ja pian kaikki autot ovat vähintään ladattavia hybridejä‘‘, toteavat Lappalainen ja Almén tyytyväisinä.

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505