Jan Sandberg Mini Cooperin ohjaamossa.

Jan Sandberg – vaivatonta täyssähköistä autoilua Minillä

IT-alalla työskentelevä Jan Sandberg on ehtinyt olla monessa mukana. Urapolku on vienyt aikanaan autoleasingistä IT:n pariin ja sittemmin myös ajovalmennusopetukseen. Vuosituhannen vaihteessa Jan toimi keskisuuren IT-yrityksen Fleet Managerina, jolloin hän tutustui ensimmäistä kertaa myös NF Fleetin palveluihin. Viimeiset kahdeksan vuotta hän on työskennellyt Keilaniemessä Adsotech-yhtiön palveluksessa.

Pari vuotta sitten tuli ajankohtaiseksi hankkia perheeseen kolmas auto. Fleet Manager -ajoilta Janille oli jäänyt positiivinen kuva NF Fleetin yritysleasingpalveluista. Erilaisia vaihtoehtoja puntaroituaan Jan päätyi hankkimaan uuden auton Autoleasingin yksityisleasingsopimuksella NF Fleetin kautta. ‘‘Kampanjatarjous oli sen verran hyvä, että tartuin siihen. Perheessä oli kaksi autoa jo ennestään, ja Autoleasing tarjosi riskittömän vaihtoehdon aloittaa täyssähköautoilu. Valintaa vauhditti myös Trafin tarjoama tuki kolmivuotiseen leasingsopimukseen täyssähköautoille. Lisäksi Autoleasingin tarjoama huolettomuus sekä sijaisautopalvelu teki vaikutuksen’’, muistelee Jan.

Janin Mini Cooper on toiminut kuin unelma. Koska auto oli hankittaessa uusi, on siihen vasta äskettäin tehty ensimmäinen huolto. ‘‘Huollon suhteen kaikki sujui todella hienosti. Sain huollon ajaksi käyttööni Autoleasingin tarjoaman sijaisauton, joten liikkumiseen ei tullut minkäänlaista katkosta. Autoleasing-palveluun kuuluu myös renkaiden kausivaihdot ja jopa pyyhkijänsulat, mikä on todella kätevää. Minä voin keskittyä vain ajamiseen, ja loput hoituu Autoleasingin puolesta’’, toteaa Jan.

Minin lataukset hoituvat usein miten kotilaturissa. Silloin kun kotilaturi on perheen toisen sähköauton käytössä, on Jan hoitanut pikalatauksen kauppareissulla tai työpaikalla. Lapin reissuja Minillä ei ole vielä tehty, vaikka sekin olisi mahdollista, mutta Uudenmaan sekä Lounais-Suomen pikalatauspaikat ovat tulleet tutuiksi tyttären muutettua Turkuun opiskelemaan.

’’Myös laskutus sujuu Autoleasing-asiakkaalle helposti; laskut tulevat sähköisesti, ja palvelu on muutenkin läpinäkyvää ja reilua – jos näyttää siltä, että leasingsopimuksen ajokilometrit eivät täyty, voidaan sopimusta tarkistaa. Voin lämpimästi suositella Autoleasing-palveluita‘‘, toteaa Jan tyytyväisenä.

Olisiko teidänkin perheessänne tarvetta esimerkiksi huolettomalle kakkosautolle? Tutustu myös Autoleasingin yksityisleasing-palveluihin.

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505