Pitkäaikainen yhteistyö kertoo vahvasta luottamuksesta

HL Group on tekninen tukkukauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman autotuotteita kuten varaosia, työkaluja ja kemikaaleja sekä automaaleja ja teollisuustuotteita. Lisäksi yhtiö tarjoaa asiakkailleen erilaisia synergiapalveluita ja koulutuksia. HL Groupista on kasvanut viime vuosien aikana kansainvälinen toimija. 

HL Groupin ja NF Fleetin yhteinen matka on alkanut jo vuonna 2008. Väliin on mahtunut myös palveluntarjoajan kilpailutuksia, mutta NF Fleet on valikoitunut HL Groupin leasingyhteistyökumppaniksi yhä uudelleen.

”Meillä on NF Fleetillä oma tuttu yhteyshenkilö, joka tuntee liiketoimintamme ja tarpeemme yritysautoilun suhteen. Häneltä saamme aina tukea ja parhaimmat kustannustehokkaat vaihtoehdot, jotka soveltuvat meille. Se tekee yhteistyöstä vaivatonta”, kertoo HL Groupin toimitusjohtaja Markku Nikkinen tyytyväisenä.

Vastuullisuus ja ympäristöasiat ovat tärkeässä roolissa HL Groupissa. Ympäristösertifioituna yrityksenä HL Groupin työn laadun takaavat ISO 9001:n ja ISO 14001:n mukaisesti sertifioidut toimintajärjestelmät. Vastikään HL Group sai myös ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä Inteliamin Business & Sustainability -luokituksen. Nämä arvot ovat keskiössä myös parhaillaan päivityksen alla olevassa yrityksen autopolitiikassa. Autopolitiikassa ollaan siirtymässä selkeästi vähäpäästöisempään suuntaan; sähköautot ja ladattavat hybridit tulevat korvaamaan aiempaa autokantaa.

”Vastuullisten valintojen suhteen haluamme olla eturintamassa. Tällä on suuri merkitys myös meidän työsuhdeautoilijoillemme. Työtehtävän mukaan ajomatkat vaihtelevat ja sen mukaisesti mietimme yhdessä NF Fleetin kanssa tarkoituksenmukaisimmat käyttövoimat niin, että työsuhdeautoilumme kokonaisuus on mahdollisimman toimiva ja vähäpäästöinen”, Nikkinen kertoo.

HL Groupilla on tällä hetkellä käytössään 26 työsuhdeautoa Huoltoleasing-sopimuksella.

Kaipaako teidänkin yrityksenne ammattitaitoista tukea vastuullisiin liikkumisen ratkaisuihin? Ota yhteyttä NF Fleetiin, niin keskustellaan lisää juuri teidän yrityksenne arvoihin ja liiketoimintaan sopivista ratkaisuista!

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505