Quantin autokanta sähköistettiin NF Fleetin toimesta.

Leasing osana Quantin vastuullista strategiaa

Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja. Yrityksen yli 2 300 työntekijästä reilut 500 henkilöä työskentelee Suomessa. Yrityksen toiminnassa korostuvat laatu, vastuullisuus, turvallisuus ja ympäristö. Quantissa seurataan mielenkiinnolla autoalan murrosta ja uusien innovatiivisten sekä ympäristöä säästävien liikkumisen palveluiden kehitystä, joita NF Fleet on etujoukoissa kehittämässä. Yhteiset vihreät arvot löytyivät helposti.

Quant haluaa olla osaltaan vaikuttamassa ympäristöasioihin muun muassa tuotantoajoneuvojensa taloudellisemmilla ja kestävämmillä valinnoilla. Siksi NF Fleetin kustannustehokas ja toimiva sähkötuotantoautojen Huoltoleasingpalvelu vakuutti yrityksen päättäjät.

“Meillä on nyt käytössämme kahden leasingtoimittajan malli, jonka avulla optimoimme kustannuksia ja saamme parhaan mahdollisen markkinatiedon aina ajantasaisesti. NF Fleet on osoittautunut erittäin kilpailukykyiseksi leasingkumppaniksi ja suunnitelmissamme onkin kasvattaa tavoitteellisesti sähköautojen määrää myös jatkossa. Lisäksi meillä on erinomaiset kokemukset yhteistyöstä NF Fleetin kanssa myös Norjassa”, kertoo Quantin hankintapäällikkö Vesa Malmsten tyytyväisenä.

Quant pyrkii vähentämään kaikessa toiminnassaan ilmaston kuormitusta. Quantin tuotantoajoneuvot ovat jatkuvassa kunnossapidon käytössä olevia pakettiautoja ja ajo on enimmäkseen paikallista kaupunkiajoa. Näin ollen siirtyminen dieselistä sähköön on tarkoituksenmukaista ja taloudellista.

“Yhteistyömme NF Fleetin kanssa on lähtenyt todella sujuvasti liikkeelle. Meihin on tehnyt erityisen vaikutuksen NF Fleetin nopea palvelu; tarjouspyyntöihimme ja kysymyksiimme tulee vastaukset aina ripeästi. Ja mikä hienoa, NF Fleetin leasingpalvelun tarjoamat uudet sähköautot tuovat meille ympäristöystävällisen liikkumisratkaisun lisäksi myös selkeitä kustannussäästöjä”, toteaa Quantin kehitysjohtaja Mika Puontila.

Olisiko teidänkin yrityksenne toimintaan sovitettavissa ympäristöystävällisempi tapa autoilla? Ota yhteyttä, niin kartoitamme teille parhaan mahdollisen leasingratkaisun!

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505