Bolt.Work sähköistää yritysautokantaansa NF Fleetin kanssa.

Bolt.Works Oy – Leasing vapauttaa aikaa ja pääomaa omaan liiketoimintaan

Bolt.Works on henkilöstövuokrausalaa vahvasti uudistava teknologiayhtiö. Huikeassa kasvussa olevan Bolt.Worksin oma sovellus yhdistää työnantajat ja parhaat tekijät ennennäkemättömän helposti. Bolt.Worksillä seurataan mielenkiinnolla autoalan murrosta ja yrityksen autopolitiikassa ollaan otettu viime vuosina aimo harppaus sähköiseen suuntaan. Siksi NF Fleet on todettu parhaaksi yhteistyökumppaniksi leasingasioissa.

”Yhteistyö NF Fleetin kanssa on ollut todella sujuvaa. Arvostan erityisesti NF Fleetin asiantuntijuutta tämän hetkisessä tilanteessa autoalan ja autoilun teknologian ollessa vauhdikkaassa murroksessa. Saamme heiltä aina ajankohtaista tietoa muutoksesta, joka taas vapauttaa omaa aikaamme olennaiseen – eli oman liiketoimintamme kehitykseen. Tämä on suuri lisäarvo, joka painoi vaakakupissa silloin kun valitsimme leasingpalveluiden toimittajaa”, kertoo Bolt.Worksin kehitysjohtaja Timo Hakkarainen tyytyväisenä.

Bolt.Worksillä on käytössään 20 autoa Huoltoleasingsopimuksella. Viimeksi viime kesänä päivitetyssä Bolt.Worksin autopolitiikassa keskitytään nyt entistäkin vahvemmin hybrideihin sekä täyssähköautoihin. Leasingkauden lähestyessä loppuaan työntekijöitä ohjataan seuraavan auton valinnassa entistäkin sähköisempään ja ympäristöystävällisempään suuntaan. Se istuu kaikin puolin edelläkävijäyrityksen arvoihin, liiketoimintaan sekä brändimielikuvaan.

”Bolt.Worksin yritysautoilun tulevaisuus näyttää sähköiseltä. Uskon, että jossain vaiheessa voimme liikkua täysin sähköllä. Voi olla, että yllätymme itsekin siitä kuinka nopeasti se aika tulee”, toteaa Hakkarainen.

Kaivataanko teidänkin yrityksessänne ammattitaitoista ja sparraavaa leasingkumppania? Ota yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin juuri teidän yrityksenne tilanteesta ja toiveista.

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505