Leasingautolle sopivin vakuutus

Valitse tilanteeseesi sopiva omavastuu ja vaikuta maksamiesi vakuutusmaksujen määrään.

Täysvakuutuksen tärkeimmät edut

  • Leasingautollasi on aina kattava turva, ei yllätyksiä vahinkotilanteissa
  • Nopea vahinkotilanteiden käsittely
  • Ei omavastuuta tuulilasikorjauksissa
  • Säästät laskujen käsittelykuluissa eikä tasauslaskuja tarvita, koska vakuutusmaksut tulevat samalla kuukausilaskulla ja autokohtaisesti eriteltynä
  • Vahinkotilanteissa palvelun puolueettomuuden takaa yhteistyökumppanimme AXA Crawford Solutions.
  • Leasingautojen rekisteröinti on helppoa, kun autojen omistaja ja vakuuttaja on sama. Vakuutus päättyy aina sopimuksesi päättymispäivään.

Kattavasti turvaa

Täysvakuutus yhdistää lakisääteisen liikennevakuutuksen ja kattavan kaskovakuutukseen. Kaskovakuutus sisältää turvan kolaroinnin, hirvivahingon, palon, varkauden, ilkivallan ja lasivaurion varalta sekä monipuolisen autopalvelun. Siihen kuuluu auton hinaus, majoitus- ja matkakulut vahingon sattuessa sekä oikeusturva ja laajennettu uusarvoturva.

Säästät aikaa ja rahaa

Täysvakuutuksen hinta on erittäin kilpailukykyinen, alkaen vain 45 € kuukaudessa. Lisäksi säästät rahaa ja aikaa, kun kaikki vakuutusasiat hoituvat helposti oman yhteyshenkilösi kautta.

Oikea omavastuun määrä

Omavastuun voit valita neljästä eri tasosta 250 €, 500 €, 1000 € tai 1500 €. Korkean omavastuun valitseminen ei kuitenkaan aina kannata. Mikäli ajat leasingautolla paljon kaupungeissa ja vuodessa ajokilometrejä kertyy paljon, niin suosittelemme pientä omavastuuta. Korkeasta omavastuusta voi syntyä säästöä aluksi, mutta useampien omavastuuvaurioiden myötä säästö muuttuu lisäkustannukseksi. Tuulilasin korjauksesta et maksa lainkaan omavastuuta, lasin vaihdon omavastuu on 500 €. Yrityksenne nimetty yhteyshenkilö neuvoo mielellään järkevimmän autokohtaisen omavastuun valinnassa.

Täysvakuutuksen asiakaspalvelu

Täysvakuutuksen yhteistyökumppani on AXA Crawford Solutions. AXA:n asiakaspalvelu neuvoo kaikissa autovakuutukseen, vakuutusehtoihin ja Green Cardin hankintaan liittyvissä asioissa. Tutustu tästä tarkempaan vakuutuskuvaukseen ja hintoihin sekä vakuutusehtoihin.

Avoinna ma-pe 8.30–17.00
Puhelin: 09 2513 7540
Muina aikoina puhelin: 0800 9 0909
Sähköposti: axa@crawco.fi
Faksi: +358 (0)9 2513 7554

AXA -vahingot c/o Crawford & Company
Rantatie Business Park
Hermannin rantatie 8
00580 Helsinki

Kolari työsuhdeautolla?

Vahingon sattuessa, toimi näin. Vahinkoilmoituksen voit tehdä sähköisesti InCarin sivuilta.

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505