Varmasti vastuullista työsuhdeautoilua

Varma on suomalaisen työn eläkevakuuttaja ja työkykyjohtamisen edelläkävijä. Vastuullisuus on yhtiön toiminnan keskiössä. Siitä kertoo myös vastikään julkaistu kattava vastuullisuusohjelma, joka kertoo Varman ottavan huomioon toimintansa vaikutukset ympäristöön useastakin eri näkökulmasta. Vastuullisuus toteutuu myös yhtiön autopolitiikassa sekä työsuhdeautoilussa esimerkillisellä tavalla.

Varma on ollut asiakkaamme jo vuodesta 2008 ja kaikki yhtiön autohankinnat on keskitetty NF Fleetille. Varman hiljattain hienosäädetty autopolitiikka edellyttää vähäpäästöisyyttä; kaikkien työsuhdeautojen tulee olla ladattavia hybridejä tai täyssähköautoja. Näin ollen Varmalla on käytössään NF Fleetin Electric-palvelu ja siihen liitettävä sähköautoiluun siirtymistä helpottava Switch-lisäpalvelu. Tällä hetkellä yhtiön autokannan keskipäästöt ovat alle 70 g/km.

”Varma tukee monella tapaa vähäpäästöisen työsuhdeauton hankintaa ja käyttöä. Salmisaaren toimipiste tarjoaa erinomaiset latausmahdollisuudet, lisäksi työsuhdeautoilijoiden käytössä olevat julkisen puolen latausmahdollisuudet ovat erittäin laajat ja myös kotilatausta tuetaan. Nämä kaikki yhdessä muodostavat kokonaisuuden, jonka ansiosta yhteisiin päästötavoitteisiin pääseminen on mahdollista ja jopa helppoa”, kertoo NF Fleetin yhteyspäällikkö Susanna Palvanen.

Tukeeko teidän yrityksenne autopolitiikka liiketoiminnnan arvoja ja vastuullisuustavoitteita? Ota yhteyttä NF Fleetiin, niin keskustellaan juuri teidän yrityksenne tilanteesta ja toiveista!

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505