Vaihda täyssähköauto polttomoottoriautoon pitkien ajomatkojen ajaksi.

Switch

Switch mahdollistaa täyssähköautolla ajavalle työsuhdeautoilijalle väliaikaisen polttomoottoriauton käyttöön tarvittaessa.

Joustava Switch

Switch tarjoaa joustavuutta sähköautoiluun. Sen avulla täyssähköisellä autolla ajavat työsuhdeautoilijat saavat tarpeen mukaan väliaikaisesti käyttöönsä polttomoottoriauton vaikkapa pidemmän ajomatkan ajaksi.

Switch on kehitetty helpottamaan siirtymistä täyssähköiseen yritysautoiluun. Se vastaa helposti ja joustavasti autoilijan muuttuviin tarpeisiin. Työsuhdeautoilijalla on mahdollisuus vähentää paikallisia päästöjä ajamalla ajonsa pääasiassa pienemmän verotusarvon täyssähköautolla. Mikäli työ- tai lomamatkat suuntautuvat alueille, joissa latauspisteitä on vielä harvassa, voi olla helpompaa lähteä matkaan bensiini- tai dieselkäyttöisellä autolla.

Näin Switch toimii

  • Switch-palvelu on liitettävissä kaikkiin NF Fleetin täyssähköautojen pitkäaikaisleasingsopimuksiin. Palvelu toimii viikkohinnalla käyttötarpeen mukaan.
  • Kun haluat ottaa Switch-palvelun käyttöön, ota yhteyttä omaan NF Fleetin yhteyshenkilöösi.
  • Jokainen autoilija voi hyödyntää Switch-palvelua maksimissaan neljä viikkoa vuodessa, ilman kilometrirajoituksia. Lyhin mahdollinen aika on yksi viikko.
  • Switch-palvelun hinta sisältää aina päästökompensaation.
  • Switch-palvelun viikkohinnalla autoilija voi vapaasti hyödyntää NF Fleetin omaa, Vantaalla sijaitsevaa odotus- ja sijaisautokantaa, ilman minkäänlaista kokoluokka- tai muuta rajoitusta.
  • Switch-väliaikaisauto varataan viimeistään viikkoa ennen käyttötarvetta. Autoja on kuitenkin saatavilla rajoitetusti, joten erityisesti lomasesonkien aikaan suosittelemme tiedustelemaan saatavuutta hyvissä ajoin.

Valikoimastamme löytyy eri kokoisia autoja henkilöautoista pakettiautoihin. Oli kyseessä sitten koko perheen hiihtolomareissu tai ajomatka pienemmällä porukalla, voit tiedustella meiltä sopivaa Switch-väliaikaisautoa aina tarpeen mukaan.

Switch kompensoi päästöt

Switch-palvelu sisältää aina myös päästökompensaation. Me NF Fleetillä huolehdimme puolestanne väliaikaisauton päästöjen kompensoinnista, jolloin työsuhdeautoilun ympäristöystävällisyys on taattu läpi vuoden. Käytännössä istutamme Suomeen yhden puun jokaista Switch -palvelun viikkoa kohden. Tämä toteutetaan yhteistyössä omistajayhtiömme ALD Automotiven kanssa, ja puut istutetaan Karkkilan alueelle kumppanimme Reforest Finlandin toimesta. Näin jokainen yritysautoilija, joka vuokraa fossiilista polttoainetta käyttävän väliaikaisauton Switch-palvelun kautta, edistää kotimaisten hiilinielujen kasvattamista.

Kiinnostuitko Switchin mahdollisuuksista? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä

Vaihtoauto
Switch
Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505