LAPP-yhtiöt sähköistävät autokantaansa yhdessä NF Fleetin kanssa

Lapp Automaatio ja Lapp Connecto ovat osa perheomisteista LAPP-konsernia, joka on globaalisti tunnettu asiantuntijuudestaan ja laadukkaista kaapeli- ja liitäntäratkaisuistaan. Yhtiöt työllistävät Suomessa yhteensä noin 200 henkilöä. Vastuullisuus on LAPP-yhtiöiden toiminnan ytimessä kaikilla osa-alueilla, ja myös yritysautoilussa ollaan matkalla kohti vähäpäästöisempää huomista. Suomessa yhtiöt ovat ulkoistaneet kaikki huoltoleasingpalvelunsa NF Fleetille.

”Kilpailutimme leasingpalveluiden tuottajan noin kolme vuotta sitten ja NF Fleet oli meille selkeä valinta. Heti kilpailutuksen yhteydessä tuli sellainen fiilis, että NF Fleetillä ollaan aidosti kiinnostuneita meistä. Tarjoukset ja vastaukset tulivat ripeästi ja kokonaistaloudellisesti NF Fleet oli kirkkaasti edullisin ja paras vaihtoehto. Lisäksi NF Fleetin matriisihinnoittelu erottui todella positiivisena etuna, joka suojaa hintojen nousulta sopimuskauden aikana”, kertoo LAPP Automaation myyntijohtaja Stefan Backman tyytyväisenä.

LAPP-yhtiöiden autopolitiikkaa on hienosäädetty vastikään niin, että päästörajoitukset kannustavat siirtymään vähitellen sähköllä ladattaviin työsuhdeautoihin. Ladattavien hybridien osalta edellytetään, että vähintään 50 prosenttia on ajettava sähköllä. Näin varmistetaan, että tavoitteet todella saavutetaan. Työsuhdeautoilijat saavat valita itse autonsa vapaasti tiettyjen reunaehtojen puitteissa. Ladattavat autot kiinnostavat koko ajan enemmän ja muutama täyssähköautokin on jo sekä ajossa että tilauksessa.

”Omassa arjessani täyssähköauto on toiminut erinomaisesti. Latausinfra alkaa olla Suomessa jo niin kattava, että sähköllä ajaminen on helppoa. En ole törmännyt mihinkään ongelmiin sähköautoilussa, ja vuokraan sähköautoa myös työmatkoillani ulkomailla. NF Fleetin tarjoama Switch-palvelu, joka mahdollistaa tarvittaessa väliaikaisen polttomoottoriauton sähköautoilijan käyttöön, on myös todella hieno lisäpalvelu madaltamaan kynnystä täyssähköautoiluun siirtymisessä”, kiittelee Backman.

Koska Backman on niin inspiroitunut ja perehtynyt aiheeseen, kysyimmekin hänen vinkkinsä siihen, mitä yrityksen on hyvä ottaa yleisesti huomioon autovalinnoissa silloin kun autokantaa sähköistetään:

”Minusta on erityisen tärkeää käydä avointa keskustelua käyttäjäkunnan kanssa; ottaa huomioon jokaisen työnkuva, yksilölliset liikkumisen tarpeet, etäisyydet sekä ajotottumukset. Hurjaa vauhtia kehittyvän sähköautoilun ympärillä leijuu vielä erilaisia uhkakuvia, jotka voidaan häivyttää nostamalla tämänhetkiset faktat pöytään. Sitten mietitään, mikä on kenellekin paras vaihtoehto. Ennen kaikkea päätökset on tärkeää tehdä mahdollisimman pian, koska vaikutukset alkavat näkyä vasta 2-3 vuoden päästä”, summaa Backman.

Yhteistyöhön NF Fleetin kanssa Backman on ollut todella tyytyväinen: ”Kaikki hoituu ja kysymyksiin saa vastaukset nopeasti. Myös riskienhallinnan kannalta NF Fleetin sopimusehdot ovat todella hyvät. Lisäksi arvostamme sitä, että meillä on omat tutut yhteyshenkilöt NF Fleetillä. Kaikki tietävät Maaritin nimeltä ja myös Ville palvelee meitä hyvin joka käänteessä”.

Olisiko teidänkin yrityksessänne aika siirtyä kohti vastuullisempaa ja ympäristöystävällisempää autoilua? Ota yhteyttä NF Fleetiin, niin keskustellaan juuri teidän yrityksellenne sopivasta leasingpalvelukokonaisuudesta!

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505