Tunnetko jo Switch-palvelun?

NF Fleetin tarjoama Switch-palvelu tuo joustavuutta sähköautoiluun. Palvelun avulla täyssähköistä työsuhdeautoa käyttävä autoilija saa tarvittaessa käyttöönsä väliaikaisen bensiini- tai dieselkäyttöisen auton, ilman kilometri- tai kokoluokkarajoitusta.

Switch helpottaa pidempien lomareissujen suunnittelua tai muita pidempiä ajomatkoja, joissa perinteinen polttomoottoriauto voi olla vielä toistaiseksi vaivattomampi valinta esimerkiksi latausinfran puutteellisuudesta johtuen. Kaikki tämä tietysti ympäristöystävällisesti, sillä palvelu sisältää päästökompensaation. Käytännössä istutamme puolestasi yhden puun jokaista käyttämääsi palveluviikkoa kohden. Tämä toteutetaan yhteistyössä omistajayhtiömme ALD Automotiven kanssa, ja puut istutetaan Karkkilan alueelle kumppanimme Reforest Finlandin toimesta.

Palvelu toimii viikkoperiaatteella ja maksimissaan voit hyödyntää Switchiä neljä viikkoa vuodessa. Palvelustamme löytyy eri kokoisia autoja henkilöautoista pakettiautoihin. Erityisesti lomasesonkien aikaan suosittelemme tiedustelemaan saatavuutta hyvissä ajoin. Switch-auto varataan aina aikaisintaan viikkoa ennen käyttötarvetta. Tästä linkistä voit tiedustella meiltä sinulle sopivaa Switch-ajankohtaa ja oheisesta linkistä voit lukea lisää Switch -palvelusta https://nffleet.fi/lisapalvelut/nf-switch/

Switch-palvelua on helppo käyttää ja se on liitettävissä kaikkiin NF Fleetin täyssähköautojen pitkäaikaisleasingsopimuksiin. Otat vain yhteyttä omaan NF Fleetin yhteyshenkilöösi ja laitetaan Switch käyntiin.

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505