Auto ajaa tietä ympärillä metsää.

NF Switch – joustavuutta sähköautoiluun

Nyt on täyssähköiseen yritysautoiluun siirtyminen tehty todella helpoksi! Uusi NF Switch -palvelumme tuo joustavuutta sähköautoiluun. Sen avulla täyssähköisellä autolla ajavat NF Electric -työsuhdeautoilijat saavat väliaikaisesti käyttöönsä polttomoottoriauton silloin kun tilanne sitä vaatii – vaikkapa lomamatkalle tai pidemmille työmatkoille.

Uusi NF Switch -palvelumme on kehitetty helpottamaan siirtymistä sähköiseen yritysautoiluun. Se vastaa helposti ja joustavasti autoilijan muuttuviin tarpeisiin. Työsuhdeautoilijalla on mahdollisuus vähentää paikallisia päästöjä ajamalla enimmäkseen pienemmän verotusarvon täyssähköautolla, mutta työ- tai lomamatkan suuntautuessa alueille, joissa latauspisteitä on vielä harvassa, voi autoilija halutessaan lähteä matkaan väliaikaisella bensiini- tai dieselkäyttöisellä autolla. NF Switch -palvelu on liitettävissä kaikkiin NF Fleetin täyssähköautojen pitkäaikaisleasingsopimuksiin. Palvelu toimii viikkohinnalla autoilijan käyttötarpeen mukaan.

Ympäristöasioista ei tingitä myöskään NF Switchissä, sillä palvelu sisältää aina myös päästöjen kompensoinnin. Me NF Fleetillä huolehdimme puolestanne siitä, että työsuhdeautoilun ympäristöystävällisyys on taattu läpi vuoden. Käytännössä istutamme Suomeen yhden puun jokaista NF Switch -palvelun viikkoa kohden. Tämä toteutetaan yhteistyössä omistajayhtiömme ALD Automotiven kanssa, ja puut istutetaan Karkkilan alueelle kumppanimme Reforest Finlandin toimesta.

Kiinnostuitko NF Switchin mahdollisuuksista? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai omaan NF Fleetin yhteyshenkilöösi, niin kerromme lisää!

← Takaisin

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505