Latausverkostomme on nyt entistäkin kattavampi

NF Fleetin asiakkailla on nyt käytössään entistäkin laajemmat latauspalvelut uuden latausyhteistyökumppanimme Plugitin myötä. Näin ollen latauskumppanimme ovat jatkossa Virta ja Plugit, joilla on molemmilla kattava latausverkosto Suomessa..Latausverkosto on käytettävissä Electric-palvelussamme, jolloin latauskulujen hallinnointi voidaan liittää kätevästi kuukausittaiseen leasinglaskutukseen. Kerroimme aiemmassa artikkelissamme myös yleisesti Suomen latausinfran vauhdikkaasta kehityksestä.

Polttoainepalvelussamme palveluntarjoajina ovat nyt ABC, Neste, ST1, Shell, Teboil, Virta ja Plugit. Mikäli yrityksessänne ajetaan ladattavilla leasingautoilla, suosittelemme lämpimästi Virta ja Plugit -palveluiden sekä ABC-mobiilipalvelun yhdistelmää. Nämä mahdollistavat leasingautoilijoillemme kattavimman latausverkoston. Myös uusia kumppaneita kartoitetaan jatkuvasti. Mikäli yrityksellänne ei ole vielä Tankkaus- ja latauspalvelua käytössä, voit tilata sen omalta NF Fleetin yhteyshenkilöltäsi uuden auton tilauksen yhteydessä.

Nyt myös sekä Virran että Plugitin kotilatauslaitteet ovat osana tarjontaamme. Molempien kumppaniemme kautta saat helposti tilattua myös kotilatauslaitteiden asennuspalvelut missä päin Suomea sitten asutkin. Valikoimasta löydät sekä käyttöetuautoilijan peruslatauslaitteen että vapaan autoedun autoilijan älykkään kotilatauslaitteen.

Plugitin ja Virran tarjoamat kotilatauslaitteet voidaan lisätä kätevästi osaksi leasingsopimusta uuden auton tilauksen yhteydessä. Tällöin latauslaite lisätään auton lisävarusteeksi ja maksetaan vaivattomasti auton leasingvuokran yhteydessä. Tämä vaikuttaa myös auton verotusarvoon. Lue lisää latausratkaisuista sivuiltamme.

NF Fleetin tiimi on valmiina auttamaan sinua kaikissa autoilun sähköistymiseen ja lataamiseen liittyvissä kysymyksissäsi. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505