NF Tankkaus- ja latauspalvelu

NF Fleetiltä saat kaikkien suurimpien toimijoiden maksukortit (Teboil, St1/Shell, Neste), S-yrityskortin (ABC) sekä GasCard-palvelut (Gasum).

Sujuva NF Tankkaus- ja latauspalvelu

NF Tankkaus- ja latauspalvelu helpottaa työsuhdeauton tankkaamista ja lataamista sekä niihin liittyvien kulujen hallintaa. NF Fleetin asiakkaana autoilijalla on mahdollisuus saada käyttöönsä maksukortit, joilla voi sujuvasti hoitaa tankkaus- ja latausostot yrityksen laskuun. Kortit määräytyvät tapauskohtaisesti autoedun sekä leasingauton käyttövoiman mukaan.

Työsuhdeauton tankkaus

Vapaa autoetu sisältää aina polttoaineen. Tankkauskortilla voi maksaa polttoaineostot ja pesut, ja se toimii näyttökorttina huoltamoilla sekä korjaamoilla, jolloin syntyneet kustannukset laskutetaan koostettuna. Käyttöetuautoilijoille on valittavissa myös pesukortti ilman polttoaineen ostomahdollisuutta.

Työsuhdeauton lataus

Yhä useampi työsuhdeauto on hybridi tai täyssähköauto. Tarjoammekin leasingautoilijoille myös latauskortteja, joilla akun lataus onnistuu vaivattomasti. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Helppo seuranta

Voit seurata yrityksesi leasingautojen polttoainekulutusta helposti polttoainekorttien avulla. Kuukausimaksuttomien korttien ostot laskutetaan takautuvasti jopa 60 päivän maksuajalla. Korttiostot sekä kilometrikyselyssä annetut tiedot ovat käytettävissä Nordea Fleetin raportointipalvelussa. Alennustaso kaikilla korteilla on 2 snt/litra palveluasemien tolppahinnoista.

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan juuri teidän yrityksellenne sopiva NF Tankkaus- ja latauspalvelu!

Ota yhteyttä

NF Tankkaus- ja latauskorttien asiakaspalvelu

Tilattujen korttien kuoletusten, tilausten ja toimitusten hallinnoinnista huolehtii TI-Engineering Systems Oy (TiEs). Mikäli sinulla on kysyttävää kortteihin liittyen, ota suoraan yhteyttä TiEsin asiakaspalveluun.

Avoinna: ma-pe 8.00–16.30
Puhelin: 010 404 2800

Kortin katoaminen

Jos korttisi katoaa, ilmoita asiasta välittömästi polttoaineyhtiölle:
ABC / S-Yrityskortti: 020 333 (24h)
Neste: 0800 196 196 (24h)
Teboil: 0800 126 60 (24h)
St1: 0800 137 70 (24h)
Gasum: 0800 122 722 (klo 8 – 17)

Kortin palautus

Leasingauton palautuksen yhteydessä tulee palauttaa myös polttoainekortti. Polttoainekortin voit palauttaa myös postitse, osoitteeseen TI-Engineering Systems Oy, PL 7, 11101 RIIHIMÄKI.

Luotto
NF Tankkaus- ja latauspalvelu
Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505