Leasingautosi polttoainekulut samaan sopimukseen lisäpalveluna.

NF Tankkaus- ja latauspalvelu

NF Tankkaus- ja latauspalvelun avulla työsuhdeauton tankkaus- ja latauskulut voidaan liittää leasinglaskutukseen.

Sujuva NF Tankkaus- ja latauspalvelu

NF Tankkaus- ja latauspalvelu helpottaa työsuhdeauton tankkaamista ja lataamista sekä niihin liittyvien kulujen hallintaa. NF Fleetin asiakkaana autoilija saa NF Fleetiltä käyttöönsä polttoainemaksukortit, RFID-tunnisteet ja Virran mobiilisovelluksen, joiden avulla työsuhdeautoilija voi sujuvasti hoitaa tankkaus- ja latausostot yrityksen laskuun. Kortit ja tunnisteet määräytyvät aina yrityksen autopolitiikan linjausten mukaisesti ja ne toimitetaan autoilijoille tapauskohtaisesti autoedun sekä leasingauton käyttövoiman mukaan. 

Työsuhdeauton tankkaus

Vapaa autoetu sisältää aina polttoaineen. Tankkauskortilla voi maksaa polttoaineostot ja pesut, ja se toimii näyttökorttina huoltamoilla sekä korjaamoilla, jolloin syntyneet kustannukset laskutetaan koostettuna. Käyttöetuautoilijoille on valittavissa myös pesukortti ilman polttoaineen ostomahdollisuutta.

Työsuhdeauton lataus

NF Electric -palvelumme mahdollistaa sähköä käyttävän työsuhdeauton helpon lataamisen työpaikalla, kotona sekä laajassa julkisten latauspisteiden verkostossa. NF Fleetin yhteistyökumppanina latausratkaisuissa toimii Virta, jolla on kattava latausverkosto ympäri Suomen. Virran kautta NF Electric-asiakkaiden käytössä on sekä kaikki Virran omat latauspisteet että Helenin ja K-latauksen latauspisteet.

Käytännössä työsuhdeautoilija saa käyttöönsä Virran RFID-tunnisteen sekä Virran mobiilisovelluksen, joiden avulla lataus hoituu kätevästi ja laskutus saadaan liitettyä yrityksen kuukausittaiseen leasinglaskutukseen autokohtaisesti. Lue lisää NF Electric -latausratkaisuista.

Helppo seuranta

Tankkaus
Voit seurata yrityksesi leasingautojen polttoainekulutusta helposti polttoainekorttien avulla. Korttien ostot laskutetaan takautuvasti jopa 60 päivän maksuajalla. Korttiostot sekä kilometrikyselyssä annetut tiedot ovat käytettävissä Nordea Fleetin raportointipalvelussa. Alennustaso kaikilla korteilla on 2 snt/litra palveluasemien tolppahinnoista.

Lataus
NF Electric -asiakkaana saat kattavan raportoinnin sähköautojen latauksista My Nordea Fleet -portaalista.

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan juuri teidän yrityksellenne sopiva NF Tankkaus- ja latauspalvelu!

Ota yhteyttä

NF Tankkaus- ja latauskorttien asiakaspalvelu

Tilattujen korttien kuoletusten, tilausten ja toimitusten hallinnoinnista huolehtii TI-Engineering Systems Oy (TiEs). Mikäli sinulla on kysyttävää kortteihin liittyen, ota suoraan yhteyttä TiEsin asiakaspalveluun.

Avoinna: ma-pe 8.00–16.30
Puhelin: 010 404 2800

Kortin katoaminen

Jos korttisi katoaa, ilmoita asiasta välittömästi polttoaineyhtiölle:
ABC / S-Yrityskortti: 020 333 (24h)
Neste: 0800 196 196 (24h)
Teboil: 0800 126 60 (24h)
St1: 0800 137 70 (24h)
Gasum: 0800 122 722 (klo 8 – 17)

Kortin palautus

Leasingauton palautuksen yhteydessä tulee palauttaa myös polttoainekortti. Polttoainekortin voit palauttaa myös postitse, osoitteeseen TI-Engineering Systems Oy, PL 7, 11101 RIIHIMÄKI.

Latausasiat

Ole yhteydessä NF Fleetin yhteyshenkilöösi tai asiakaspalveluumme: Puhelin: 010 404 505

Luotto
NF Tankkaus- ja latauspalvelu
Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505