Leasingautosi polttoainekulut samaan sopimukseen lisäpalveluna.

Tankkaus- ja latauspalvelu

Tankkaus- ja latauspalvelun avulla työsuhdeauton tankkaus- ja latauskulut voidaan liittää leasinglaskutukseen.

Sujuva Tankkaus- ja latauspalvelu

Tankkaus- ja latauspalvelu helpottaa työsuhdeauton tankkaamista ja lataamista sekä niihin liittyvien kulujen hallintaa. NF Fleetin asiakkaana autoilija saa NF Fleetiltä käyttöönsä polttoainemaksukortit sekä ABC-latauksen, Plugitin ja Virran mobiilisovellukset, joiden avulla työsuhdeautoilija voi sujuvasti hoitaa tankkaus- ja latausostot yrityksen laskuun. Kortit ja sähkölataussovellukset määräytyvät aina yrityksen autopolitiikan linjausten mukaisesti ja ne toimitetaan autoilijoille tapauskohtaisesti autoedun sekä leasingauton käyttövoiman mukaan. 

Työsuhdeauton tankkaus

Vapaa autoetu sisältää aina polttoaineen. Tankkauskortilla voi maksaa polttoaineostot ja pesut, ja se toimii näyttökorttina huoltamoilla sekä korjaamoilla, jolloin syntyneet kustannukset laskutetaan koostettuna. Käyttöetuautoilijoille on valittavissa myös pesukortti ilman polttoaineen ostomahdollisuutta.

Polttoainekortit

Voit valita autollesi Nesteen, Shellin/St1:n ja S-yrityskortin (ABC) maksukortin. NF Fleetin asiakkaana voit valita käyttöösi kaksi eri maksukorttia. Kortilla voit hoitaa huoltoasemilla polttoaine- ja lasinpesunesteostot sekä pesut. Jos sinulla on auton käyttöetu, voit valita kortin ilman polttoaineostomahdollisuutta. Kortissa näkyy NF Fleetin sopimusnumero, joten kortti toimii myös näyttökorttina huolloissa, korjaamoilla sekä katsastusasemilla.

Työsuhdeauton lataus

Electric-palvelumme mahdollistaa sähköä käyttävän työsuhdeauton helpon lataamisen työpaikalla, kotona sekä laajassa julkisten latauspisteiden verkostossa. NF Fleetin yhteistyökumppanina latausratkaisuissa toimii ABC-lataus, Plugit ja Virta, joilla on kattava latausverkosto ympäri Suomen.

Käytännössä työsuhdeautoilija saa käyttöönsä ABC-latauksen, Plugitin ja Virran mobiilisovellukset, joiden avulla lataus hoituu kätevästi ja laskutus saadaan liitettyä yrityksen kuukausittaiseen leasinglaskutukseen autokohtaisesti. Lue lisää Electric-latausratkaisuista.

Helppo seuranta

Tankkaus
Voit seurata yrityksesi leasingautojen polttoainekulutusta helposti polttoainekorttien avulla. Korttien ostot laskutetaan takautuvasti jopa 60 päivän maksuajalla. Korttiostot sekä kilometrikyselyssä annetut tiedot ovat käytettävissä Nordea Fleetin raportointipalvelussa. Alennustaso kaikilla korteilla on 2 snt/litra palveluasemien tolppahinnoista.

Lataus
Electric-asiakkaana saat kattavan raportoinnin sähköautojen latauksista My Nordea Fleet -portaalista.

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan juuri teidän yrityksellenne sopiva Tankkaus- ja latauspalvelu!

Ota yhteyttä

Polttoainekorttien asiakaspalvelu

Polttoainekortit tilataan NF Fleetin asiakaspalvelun toimesta. Korttitilauksen jälkeen Ti-Engineering Systems Oy (TiEs) huolehtii korttien toimituksesta ja asiakaspalvelusta:

Puh. 010 404 2800
nffleet.polttoainekortit@ti-es.com
ma-pe 8.00–16.30

Latausratkaisun asiakaspalvelu

Ladattavan auton mobiiliapplikaatio tilataan aina NF Fleetin asiakaspalvelun toimesta, mikäli haluat latauskustannuksien kiertävän kauttamme työnantajallesi. Palvelun avauksen jälkeen yhteistyökumppanimme huolehtivat asiakaspalvelusta:

ABC-lataus
abcasemat.fi/sahkoauton-lataus
Puh. 010 768 0080 (24h/Asiakaspalvelu)

Plugit
plugit.fi
Puh. 0207 350 330
support@plugit.fi

Virta
virta.global
Puh. 0800 02200 (24h/Palvelukeskus)
virta.global/fi/tuki

Kortin katoaminen

Jos korttisi katoaa, ilmoita asiasta välittömästi polttoaineyhtiölle:
ABC / S-Yrityskortti: 020 333 (24h)
Neste: 0800 196 196 (24h)
St1: 0800 137 70 (24h)
Gasum: 0800 122 722 (klo 8–17)

Kortin palautus

Leasingauton palautuksen yhteydessä tulee palauttaa myös polttoainekortti. Polttoainekortin voit palauttaa myös postitse, osoitteeseen TI-Engineering Systems Oy, PL 7, 11101 RIIHIMÄKI.

Latausasiat

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme: 010 404 505

Luotto
Tankkaus- ja latauspalvelu
Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505