Taloyhtiön yhteiskäyttöauto latauksessa parkkihallissa.

Oma koti – asukkaiden yhteinen auto

Autojen yhteiskäyttö on tulevaisuuden liikkumisen megatrendi. Auton omistamisen sijaan kaupunkialueilla ollaan kiinnostuneita hankkimaan kulkuneuvo käyttöön lyhytaikaisesti tarpeen mukaan.

Pasilan Triplan YIT Kotien asukkaille Sharing-yhteiskäyttöautot ovat jo osa sujuvaa arkea. Kauppakeskus Triplan yhteydessä sijaitsevien asuntoyhtiöiden asukkailla on käytössään neljä NF Fleetin toimittamaa Renault ZOE -sähköautoa, joita he voivat tarpeen mukaan vuokrata kätevästi Sharing-mobiilisovelluksen avulla. Osa Triplan YIT Kotien asukkaista onkin luopunut kokonaan omasta autosta muuttaessaan Triplaan.

NF Fleetin ja Nordean taloyhtiöille kehittämä ympäristöystävällinen Sharing-yhteiskäyttöautopalvelu on nyt Triplan myötä ensimmäisessä pilottivaiheessaan. Palvelua kehitetään tiiviissä yhteistyössä YIT:n sekä Triplan asukkaiden kanssa.

”Yhteistyö Sharing-palvelun kehittämisessä on sujunut NF Fleetin kanssa hienosti. Ja mikä tärkeintä, Triplan YIT Kotien asukkaat ovat löytäneet tämän ympäristöystävällisen tavan liikkua ja hyödyntäneet sitä aktiivisesti”, kertoo YIT:n asumisen palvelukehityksestä vastaava johtaja Panu Vehniäinen.

Triplan asukkailta kerätään aktiivisesti palautetta Sharing-palvelusta. Tähän asti käyttäjäpalaute on ollut erittäin positiivista. Käyttäjät ovat todenneet sovelluksen sekä autojen toimivan hyvin ja kiitelleet palvelun tarjoavan mukavaa liikkumisen vapautta niille, joilla ei ole omaa autoa. Palautteiden pohjalta voidaan todeta, että Sharing-palvelu on koettu positiivisena lisänä asumisviihtyvyyteen.

”Jokainen yksittäinen palaute on meille tärkeä ja tulee huomioiduksi palvelun jatkuvassa kehityksessä”, painottaa NF Fleetin toimitusjohtaja Nina Reinilehto kiitollisena Triplan asukkaiden antamasta käyttäjäpalautteesta.

Sharing-autojen käyttö on myös todella helppoa. Kaikki hoituu mobiilisovelluksen avulla auton varauksesta ja maksamisesta – aina auton ovien avaamiseen ja sulkemiseen saakka. Sovelluksen palveluun on toteuttanut Etteplan MORE.

NF Fleetin tavoitteena on laajentaa Sharing-palvelu lähitulevaisuudessa myös yritysautoilun muuttuviin tarpeisiin. Mobiilisovelluksen avulla hallinnoitava Sharing-auto tulee olemaan kätevä ja kustannustehokas vaihtoehto työtiimien liikkumiseen työajalla. Lisäksi palvelu avaa suoraviivaisen tien kohti ympäristöystävällistä yritysautoilua.

Pysy siis NF Fleetin matkassa, jos haluat kuulla lisää tämän tulevaisuuden liikkumispalvelun kehityksestä!

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505