Ympäristöarvot ovat tärkeitä myös yritysautoilussa.

Niemikotisäätiön ja NF Fleetin yhteiset ympäristöarvot

Niemikotisäätiö tekee ehkäisevää mielenterveys- ja kuntoutustyötä sekä sosiaalipsykiatrista kuntoutusta. Säätiö on osa Helsingin kaupunkikonsernia ja monella tavalla mukana helsinkiläisten mielenterveyskuntoutujien elämässä.

NF Fleet valikoitui kilpailutuksen myötä Niemikotisäätiön autoleasingkumppaniksi.
– Halusimme ratkaista liikkumistarpeemme aikaisempaa vähäpäästöisemmällä tavalla. Toimipaikkamme sähkölautausinfran puuttuminen poisti täyssähköautot vaihtoehtojen joukosta, mutta hybridit tuntuivat sopivan meille hyvin, kertoo Niemikotisäätiön isännöitsijä Anssi Kiuru kilpailutuksen lähtökohdista.

NF Fleetin palvelukokonaisuus vakuutti Niemikotisäätiön heti alkuunsa.
– Saimme hyvän käsityksen NF Fleetin palvelukokonaisuudesta jo ennakkomateriaalin ja ensimmäisten neuvottelujen aikana. Vakuutuimme muun muassa hinnoittelun selkeydestä, mahdolliset alikilometrit huomioivasta matriisimallista ja yleisestä mutkattomuudesta, lisää Niemikotisäätiön apulaisjohtaja Jouni Nisula

Palvelun laadun lisäksi valinnassa korostuivat yhdenmukaiset ympäristöarvot.
– Ympäristön huomioiminen on meille todella tärkeä arvo ja edellytämme sitä myös kaikilta kumppaneiltamme. NF Fleetin sitoutuminen autoalan Green Deal -ilmastosopimukseen oli konkreettinen osoitus tämän arvopohjan jakamisesta. Voi sanoa, että sillä oli merkittävä vaikutus valintaamme, toteaa Niemikotisäätiön toiminnanjohtaja Seppo Eronen

Onko yrityksenne kiinnostunut kuulemaan lisää vastuullisesta leasingpalvelusta? Ota yhteyttä, niin kartoitetaan juuri teille sopiva kokonaisuus.

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505