Lukkoluketin pakettiautot NF Huoltoleasing -palvelulla.

LukkoLuket – leasingin keskittäminen NF Fleetille palkitsee

LukkoLuket on vahvassa kasvussa oleva lukitus- ja turvallisuusalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen kustannustehokkaita ja luotettavia lukitus- ja turvaratkaisuja – aina suunnittelusta toteutukseen saakka. Perheyrityksen toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Hämeenlinnassa, Lempäälässä, Järvenpäässä, Mäntsälässä sekä Jyväskylässä. NF Fleetin Huoltoleasing-palvelu on ollut joustava ratkaisu kasvavan yrityksen liikkumistarpeisiin jo yli viiden vuoden ajan.

“Olemme keskittäneet kaikki leasingasiat NF Fleetille. Huoltoleasing-palvelu säästää meiltä sekä aikaa että rahaa. Yhteistyö NF Fleetin kanssa on ollut alusta asti sujuvaa ja erityisesti arvostan sitä, että asiat hoituvat vaivattomasti oman yhteyshenkilömme kanssa. Henkilökemiat ovat aina toimineet, mikä on myös tärkeä tekijä”, toteaa yrittäjä Tomi Katajisto tyytyväisenä pitkäaikaiseen yhteistyöhön.

Tällä hetkellä yrityksellä on liikenteessä noin 30 pakettiautoa ja tilauksessa on jo lisää, sillä yrityksen toiminta laajenee hyvää vauhtia. Pakettiautoissa LukkoLuket luottaa vielä perinteisiin käyttövoimiin. Katajisto ei pidä todennäköisenä, että yritys olisi lähitulevaisuudessa siirtymässä tuotantoajoneuvojen osalta sähköautoihin tai hybrideihin: “Asentajiemme arjessa toimivat parhaiten perinteiset bensa- ja dieselpakettiautot, ainakin toistaiseksi. Oma autoni on hybridi, koska ajo on toisen tyyppistä kuin tuotantoajoneuvoillamme”, kertoo Katajisto.

NF Fleetin Huoltoleasing-palvelu muokataan jokaisen yrityksen liiketoimintaan ja liikkumistarpeisiin sopivaksi. On selvää, että kaikilla toimialoilla eivät uudet sähköiset käyttövoimat ole vielä ykkösvaihtoehtoina. LukkoLuket Oy:n tapauksessa jatketaan perinteisillä käyttövoimilla ja palkitsevalla keskittämismallilla.

“Ei ole mitään syytä vaihtaa yhteistyökumppania, kun homma toimii ja hinta-laatusuhde on erinomainen”, lisää Katajisto.

Kiinnostuitko Huoltoleasing-palvelun hyödyistä ja keskittämiseduista?
Ota yhteyttä, niin muokkaamme juuri teidän yrityksenne liikkumistarpeisiin sopivan ratkaisun!

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505