Hiilineutraalimpaa liikkumista Tampereella

POAS on Tampereen kaupungin omistama yleishyödyllinen osakeyhtiö, joka tarjoaa kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja alle 30-vuotiaille työssäkäyville sekä opiskelijoille, jotka opiskelevat Pirkanmaan alueen oppilaitoksissa.

‘‘Kiinteistöhuollon laadun nostamisprojektin myötä päädyimme NF Fleetin asiakkaaksi noin kolme vuotta sitten. Palveluiden laatu ja hinta olivat NF Fleetin valintaan vaikuttaneet tekijät. Käytössämme on tällä hetkellä kuusi biokaasulla toimivaa pakettiautoa ja kolme täyssähköistä henkilöautoa. POAS on sitoutunut Hiilineutraali Tampere 2030 -projektiin, joten myös autojen käyttövoimaratkaisuissa pyritään toteuttamaan valittua strategiaa. Alkuvuodesta 2024 onkin tarkoitus siirtyä myös pakettiautojen osalta täyssähköisiin malleihin‘‘, kertoo POASin toimitusjohtaja Timo Jokinen.

Jokisen mielestä yhteistyö NF Fleetin kanssa on sujunut mukavasti ja hän on ollut erittäin tyytyväinen NF Fleetin Huoltoleasingpalveluun. NF Fleetin palvelut ovat hänen mielestään hyvinkin kattavat ja erikoismaininnan hän antaa NF Fleetin Electric-palvelulle. Jokinen itse on ollut sähköautoilija jo viimeiset kuusi vuotta. Aluksi matkat taittuivat täyssähköautolla, joka vaihtui myöhemmin hybridiin. Nyt hybridi on vaihtunut takaisin täyssähköiseen BMW:n malliin, koska täyssähköautojen toimintasäteet ovat kasvaneet vastaamaan paremmin hänen liikkumisen tarpeitaan.

Jokinen on ollut tyytyväinen POASin sähköautovalintoihin ja uskoo, että tulevaisuudessa myös yhtiön huoltoliikenne liikkuu sähköisesti.

Olisiko sinunkin aika päivittää yrityksesi autokantaa vastuullisempaan ja taloudellisempaan suuntaan? Ota yhteyttä NF Fleetin tiimiin, kerromme mielellämme eri vaihtoehdoista sovitettuna juuri sinun yrityksellesi!

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505