Esimerkki modernista autojen leasingratkaisusta.

Dunlop Hiflexille moderni leasingratkaisu

Yhä useampi yritys on havahtunut autojen omistamisen kalleuteen. Huoltoleasingratkaisu vapauttaa autoihin sitoutuneen pääoman varsinaisen yritystoiminnan kehittämiseen ja samalla kustannusten ennustettavuus paranee. Myös riski autojen jäännösarvosta siirtyy huoltoleasingissa kokonaan leasingyhtiölle.

Dunlop Hiflex on hydrauliikan, pneumatiikan ja letkujen asiantuntijaliike, jolle leasingautoilun edut olivat tuttuja jo ennestään. Kilpailutuksella etsittiin kuitenkin aiempaa kattavampaa autoleasingkumppanuutta. Yrityksen käytäntönä on vaihtaa kaikki 16 työsuhdeautoa kerralla joka neljäs vuosi. Kilpailutettu kokonaisuus sisälsi sekä autojen rahoituksen että autokannan hallinnoinnin lisäpalveluineen. Parhaaksi kokonaisratkaisun tarjoajaksi yritys valitsi NF Fleetin.

NF Fleetin myyntipäällikkö Petri Sauremaa valottaa, mitkä tekijät vaikuttivat Dunlop Hiflexin valintaan:
– NF Fleetin moderniin leasingratkaisuun sisältyy paljon muutakin kuin uusien autojen rahoittaminen. Yhdessä kumppaniverkostomme kanssa meillä on mahdollisuus rakentaa jokaista asiakasta parhaiten palveleva leasingkokonaisuus käyttötarve huomioiden. Kokonaisuus sovitetaan kiinteään kuukausihintaan, mikä helpottaa kulujen ennakointia. Dunlop Hiflexille kustannustehokkain autovalikoima löytyi Skodan ja Volvon mallistoista. Tätä täydensi Nordean kilpailukykyinen rahoitusratkaisu. Merkittävä NF Fleetin asiakasetu on myös toteutuneiden kulujen mukainen koontilaskutus, jolloin erillisiä tasauslaskuja ei tarvita. 

Haluatko tietää paljonko yrityksesi voisi säästää nykyaikaisella leasingratkaisulla? Ota yhteyttä meihin, niin laskemme parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun.

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505