Cap-Groupin autokouluautot leasingsopimuksella NF Fleetiltä.

Cap-Groupille sata uutta autokouluautoa

Cap-Group Oy on Pohjoismaiden suurin kuljettajakoulutusyritys. Yritys kilpailutti sadan uuden autokouluauton sopimuksen tunnettujen leasingyritysten kesken ja voittajaksi valikoitui NF Fleet.

Voiton ratkaisi NF Fleetin laaja palveluvalikoima ja kumppaniverkosto. Yhdessä ne mahdollistavat tarkkaan suunnitellun ja rakennetun kokonaisuuden yritysten erilaisiin liikkumistarpeisiin. Cap-Groupin kilpailutuksessa NF Fleetin omaa palvelukokonaisuutta olivat kumppaneina täydentämässä Nordea, BMW Suomi ja Autokeskus. 

Valinnassa painottui myös NF Fleetin selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu. NF Fleetin uniikki matriisimalli tarjoaa merkittävän hyödyn asiakkaalle. Käytännössä matriisimallissa leasingsopimusta ei hinnoitella pelkän lähtöhetken perusteella, vaan koko sopimuksen elinkaari huomioiden. Näin vältytään yllättäviltä lisäkustannuksilta matkan varrella.

NF Fleet erottui kilpailutuksessa myös korkeatasoisen palvelumallinsa osalta. Kaikki NF Fleetin asiakkaat saavat oman palvelutiimin, joka palvelee sekä asiakasyrityksen päättäjiä että yksittäisiä autoilijoita. Tämä yhteistyön toimivuuden takaava palvelumalli on palveluntarjoajien keskuudessa poikkeuksellinen. NF Fleetin asiakkaana yrityksen resurssit vapautuvat varsinaiseen liiketoimintaan ja arki rullaa helpommin.

NF Fleetistä myös oma yrityksesi saa ammattitaitoisen ja monipuolisen autoleasingkumppanin. Ota yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin toiveistanne.

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505