Sokos Hotel Bomba hankki autonsa NF Fleetiltä.

Break Sokos Hotel Bomba – Leasingauto brändiviestinnän tukena

Break Sokos Hotel Bomba on elämyksellinen kylpylähotelli Pohjois-Karjalassa Pielisen rannalla. Vastuullisuus on kantavassa roolissa koko Sokos Hotels -ketjun toiminnassa ja yhtenä osoituksena tästä hotelliketju kantaa arvostettua Green Key -sertifikaattia. Break Sokos Hotel Bomba on tämän lisäksi saavuttanut myös kestävästä matkailusta kertovan Sustainable Travel Finland -tunnuksen. Hotellia operoivalle Pohjois-Karjalan Osuuskaupalle ihmisten, luonnon ja maakunnan hyvinvointi on koko toiminnan lähtökohta, ja näiden asioiden eteen on jo pitkään tehty monipuolisesti töitä.

Heinäkuun alussa Break Sokos Hotel Bomba otti käyttöönsä NF Fleetin huoltoleasingpalveluna Renault Kangoo -sähköpakettiauton, joka tukee omalta osaltaan hotellin ekologista toimintamallia. Laajalla hotellialueella sekä muilla lähialueilla liikkuessaan tyylikkäästi teipattu auto on myös yksi brändiviestinnän väline.

“Tämä on nyt ensimmäinen kokeilumme sähköautoilusta ja mielenkiinnolla keräämme käyttökokemuksia. Sähköpakettiauto on ravintolahenkilökuntamme päivittäisessä käytössä ja viestii liikkuessaan myös brändimme arvoista. Kunhan näemme mitä tuleva talvi tuo tullessaan, voimme mahdollisesti miettiä sähköautoja myös muihin hotellin liikkumistarpeisiin”, kertoo hotellinjohtaja Sanna Tenhunen innostuneena.

“Yhteistyö NF Fleetin kanssa on lähtenyt hienosti liikkeelle. Arvostan NF Fleetin todella ripeää ja ammattimaista toimintaa. Vastaukset kysymyksiin saa saman tien. Tuntuu todella siltä, että meidän asiamme on tärkeä ja siitä huolehditaan“, Tenhunen toteaa tyytyväisenä.

NF Fleetin huoltoleasing on helppo ja taloudellinen ratkaisu eri kokoisten yritysten autoiluun.

Ota yhteyttä, niin muokkaamme juuri teidän yrityksenne arvoihin ja liikkumistarpeisiin sopivan ratkaisun!

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505