Yrityspäättäjiltä hienot arvosanat NF Fleetin palveluista

Uunituoreen Innolinkin toteuttaman autopäättäjätyytyväisyystutkimuksen mukaan avainasiakkaamme ovat olleet viimeisen vuoden aikana entistäkin tyytyväisempiä palveluumme. Palveluidemme kokonaisarvosana nousi taas viime vuodesta, sen ollessa nyt 8,4/10. Tämä ilahduttaa meitä erityisesti, sillä teemme jatkuvasti töitä kehittääksemme palveluitamme kaikilla osa-alueilla. Kyseinen tutkimus toteutettiin suurelta osin haastatteluiden avulla, jolloin jokainen haastateltava on päässyt tuomaan esiin aidon mielipiteensä. 

Vastaajien kommenteissa NF Fleetin vahvuuksina painottuivat selkeästi luotettavuus, joustavuus, asiantuntevuus, toimivuus ja palvelualttius. NF Fleetin asiakasvastuullisten toiminta sai erinomaiset palautteet niin asiantuntijuuden, tavoitettavuuden, yhteistyön sujuvuuden kuin konsultoinninkin osalta. Asiakkaamme tietävät ja tuntevat omat yhteyshenkilönsä hyvin, mikä on tärkeä osa hyvää yhteistyötä. 89 prosenttia sopimusasiakkaistamme olivat myös sitä mieltä, että yhteydenpitotiheys on juuri sopiva ja 87 prosenttia koki päätöksen yhteistyöstä NF Fleetin kanssa olleen oikea. Suurin osa vastaajista haluaa edelleen asioida enimmäkseen sähköpostin välityksellä, mutta kiinnostus uusiin digitaalisiin palvelukanaviin on kasvussa.

NF Fleet on rakentanut viimeisten vuosien aikana järjestelmällisesti tunnettuuttaan ja se on tuottanut hienoa tulosta, sillä tutkimuksen mukaan NF Fleetin palveluiden tunnettuus oli jopa 94 prosenttia.

Tutkimusajanjakson suurimpana haasteena nousi esiin uusien autojen pitkät toimitusajat, ja näin ollen lisäpalveluistamme erityistä kiinnostusta herätti odotusautopalvelu. Myös käyttövoiman merkitys autoa valittaessa korostui entisestään.

Kiitämme lämpimästi kaikkia tutkimukseen osallistuneita! Näiden arvokkaiden palautteiden avulla meidän on taas hyvä jatkaa kehitystyötämme. Haluamme jatkossakin tarjota kaikille asiakkaillemme aitoa kumppanuutta, parhaita ratkaisuja liiketoimintaan sopiviin liikkumisratkaisuihin, autopolitiikan konsultointia sekä tukea ja apua käyttövoimamurroksen keskelle.

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505