Yrityspäättäjät entistäkin tyytyväisempiä NF Fleetin palveluun

Voimme tyytyväisenä todeta, että vuoden 2021 lopulla tehdyn asiakastyytyväisyystutkimuksen perusteella asiakkaamme ovat olleet viime vuoden aikana entistäkin tyytyväisempiä palveluumme.

NF Fleet on rakentanut viimeisten vuosien aikana järjestelmällisesti tunnettuuttaan, ja tutkimuksen mukaan NF Fleetin palveluiden tunnettuus onkin jopa 89 prosenttia.

Innolinkin toteuttamassa yrityspäättäjille kohdistetussa tutkimuksessa NF Fleetin vahvuuksina painottuivat muun muassa luotettavuus, joustavuus, palvelu ja nopeus. NF Fleetin asiakasvastuullisten toiminnassa korostui ammattitaito ja asiantuntijuus, yhteistyön yleinen sujuvuus sekä tavoitettavuus. Vastaajista 88 prosenttia koki päätöksen yhteistyöstä NF Fleetin kanssa olleen oikea, ja kokonaisarvosanaksi palvelustamme saimme 8,2/10.

Tutkimuksen viitoittamat yritysautoilun tulevaisuuden näkymät kertoivat vahvasti kasvavasta kiinnostuksesta ladattavien hybridien ja täyssähköautojen suuntaan.

Myös tänä vuonna tavoitteenamme NF Fleetillä on jatkuva asiakastyytyväisyyden kehitys. Tämän vuosittaisen tutkimuksen ja sen kautta saatujen arvokkaiden palautteiden avulla meillä on mahdollisuus kehittää palveluamme juuri asiakkaidemme toivomaan suuntaan, ympäristö ja vastuullisuus keskiössä.

Lämmin kiitos kaikille tutkimukseen osallistuneille.

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505