Yhteistyö Teslan kanssa laajenee

Meillä on ilo kertoa, että yhteistyömme Teslan kanssa laajenee Pohjoismaista Euroopan laajuiseksi. NF Fleet on toiminut Teslan ensisijaisena huoltoleasingkumppanina Suomessa ja muissa Pohjoismaissa jo reilun vuoden ajan. Nyt laajennamme Tesla-yhteistyötä yhdessä omistajayrityksemme ALD Automotiven kanssa siten, että jatkossa meillä on ilo tarjota Teslan täyssähköautomallisto huoltoleasingsopimuksella yrityksille jopa 16 maassa ympäri Euroopan.

NF Fleet tarjoaa edelleenkin palvelun Pohjoismaissa, ja ALD Automotive mahdollistaa palvelun muissa Euroopan maissa. Maat, joissa kyseinen Teslan huoltoleasingpalvelu on jatkossa käytössä ovat: Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Itävalta, Belgia, Irlanti, Italia, Ranska, Saksa, Luxemburg, Hollanti, Portugali, Espanja, Sveitsi ja Iso-Britannia. Käytännösssä joko NF Fleet tai ALD Automotive hoitaa koko Teslan leasingprosessin aina sopimuksesta ja rahoituksesta huolettomaan sähköautoiluun saakka.

Myös yksityishenkilöillä on Suomessa mahdollisuus hankkia mikä tahansa Teslan henkilöautomalli omistamisen sijaan riskittömänä huoltoleasingpalveluna suoraan Teslan sivuilta. Kaikkiin näihin Premium-tason sähköautomalleihin on saatavilla muun muassa renkaanvaihtopalvelu, huoltopalvelu, vakuutus, tiepalvelu sekä mobiilipalvelu. Tällöin huoltoleasingpalvelun hallinnoi NF Fleet.

Tämä yhteistyö Teslan kanssa vauhdittaa matkaa kohti kestävämpää ja ympäristöystävällisempää yritysautoilua Euroopassa.

Kiinnostaako Tesla huoltoleasingpalveluna? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505