Tunnetko jo nämä Autoleasingin lisäpalvelut?

Autoleasing-yritysasiakkaana sinulla on mahdollisuus liittää leasingsopimukseesi useita käteviä lisäpalveluita, jotka tekevät leasingautoilustasi entistäkin huolettomampaa ja helpompaa. Lisäpalveluita on yhteensä yhdeksän, aina autopesusta rengassäilöön, sekä Ajotietopalvelu, joka on integroitavissa yrityksen matkalaskujärjestelmään. Voit lukea niistä lisää verkkopalvelustamme. Tässä artikkelissa esittelemme muutaman esimerkin helpottavista lisäpalveluistamme.

Kattava ja kilpailukykyinen Täysvakuutus

Vaivattomin tapa työsuhdeauton vakuutukseen on Autoleasingin oma kattava ja kilpailukykyinen Täysvakuutus, joka voidaan liittää leasingsopimukseen. Täysvakuutus yhdistää lakisääteisen liikennevakuutuksen sekä kattavan kaskovakuutuksen. Kaskovakuutus sisältää turvan kolaroinnin, hirvivahingon, palon, varkauden, ilkivallan ja lasivaurion varalta, oikeusturvan sekä monipuolisen autopalvelun. Vahingon sattuessa tien päällä Täysvakuutus kattaa myös majoitus- ja matkakulut sekä auton hinauskulut.

Omavastuun voit valita sinulle sopivasti neljästä eri tasosta; 250 €, 500 €, 1000 € tai 1500 €. Täysvakuutuksen tärkeimpiä etuja on, että autollasi on aina kattava turva, näin vahinkotilanteissa ei tule yllätyksiä. Lisäksi kauttamme otettu Täysvakuutus nopeuttaa käsittelyä vahingon sattuessa. Täysvakuutuksen hinta on erittäin kilpailukykyinen, alkaen vain 55 € kuukaudessa. Vakuutusmaksuja on helppo seurata, sekä hallita, sillä ne näkyvät leasinglaskulla kuukausittain. Lue lisää Täysvakuutuksen eduista.

Palveluauto tulee työpaikallesi korjaamaan kolhut

Autoleasingin Palveluauto on helposti tilattavissa työpaikallesi hoitamaan korjauksia pääkaupunkiseudulla, kun on kyse useamman auton yhtäaikaisesta korjauksesta.

Tyypillisimpiä paikan päällä tehtyjä korjauksia ovat: pienet kolhut autossa, kiven- ja nastan iskemät tuulilasissa. Isommissa asioissa Palveluaton henkilökunta varaa tarvittaessa ajan korjaukseen ja järjestää sijaisauton. Lisäksi Palveluauto palvelee  muun muassa vahinkoneuvonnassa ja -tarkastuksissa, vahinkolaskelman tekemisessä ja varaosien tilauksissa. Lue lisää Palveluautosta.

Switch

Switch-lisäpalvelu tarjoaa joustavuutta sähköautoiluun: Switch mahdollistaa sähköautolla ajavalle työsuhdeautoilijalle polttomoottoriauton käyttöön erilaisiin väliaikaisiin tarpeisiin – myös arkiajon ulkopuolella. Tyypillisesti Switch palvelua käytetään kun työ- tai lomamatkat suuntautuvat alueille, joissa latauspisteitä on harvassa.

Switch on liitettävissä kaikkiin yritysten Autoleasing-täyssähköautojen pikäaikaislesingsopimuksiin. Palvelun avulla työsuhdeautoilija voi vaihtaa sähköauton väliaikaiseen polttomoottoriautoon enintään neljäksi viikoksi vuodessa. Lyhin mahdollinen aika on yksi viikko, ja Switch-väliaikaisauto on varattava aikaisintaan viikko etukäteen. Kilometrimäärä on rajoitukseton eikä vähennä leasingauton ajo-oikeutta. Valikoimastamme löytyy kaikille sopivia erilaisia autoja henkilöautoista pakettiautoihin. Lue lisää Switch-palvelustamme täältä.

Autoleasing-yritysasiakkaalle on tarjolla myös muita käteviä lisäpalveluita, joista voit lukea lisää sivuiltamme, kohdasta: Lisäpalvelut. Jos olet kiinnostunut lisäämään lisäpalveluita leasingsopimukseesi, Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään!

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505