Tilaa uusi auto hyvissä ajoin ennen sopimuksen päättymistä

Autoteollisuutta pitkään hidastaneet globaalit saatavuus- ja tuotanto-ongelmat ovat viimein alkaneet helpottaa. Iloksemme voimme kertoa, että uusien autojen saatavuus on parantunut ja toimitusajat lyhentyneet merkittävästi viime vuoteen verrattuna. Lisäksi monilla automaahantuojilla on tarjota autoja myös nopealla toimituksella. Vaikka toimitusajat ovat nopeutuneet, haluamme kuitenkin muistuttaa ja kannustaa asiakkaitamme tilaamaan uuden auton hyvissä ajoin ennen nykyisen sopimuksen päättymistä.

Olemme myös tarkastelleet omia jatkosopimuksiin liittyviä käytäntöjämme varmistaaksemme leasingsopimusten ajantasaisuuden ja voimassaolon. Jatkossa teemme virallisen sopimusmuutoksen kaikista sopimuksista, jotka ylittävät alkuperäisen päättymispäivän. Tämä takaa selkeyden ja läpinäkyvyyden sopimuksen jatkamisessa. Teemme kuitenkin poikkeuksen korkeintaan kuukauden mittaisille jatkoajoille, jotka laskutamme alkuperäisen sopimuksen mukaisesti.

Asiakaspalvelumme tarjoaa sinulle joustavia vaihtoehtoja leasingsopimuksen päättyessä. Haluamme varmistaa sinulle sujuvan liikkumisen myös jatkossa.

Leasingsopimuksesi lähestyessä loppuaan, kannattaa muistaa seuraavat asiat:

  • Tilaa uusi auto hyvissä ajoin: Voit tilata uuden auton NF Fleetin kautta ennen nykyisen sopimuksen päättymistä. Nykyinen auto tulee palauttaa sopimuksen alkuperäisen päättymispäivän mukaisesti.
  • Virallinen jatkosopimus: Voit tehdä virallisen jatkosopimuksen uusilla kilometreillä ja sopimusajalla, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.
  • NF Fleet Odotusauto: Voit valita NF Fleetin Odotusauton käyttöösi siksi aikaa kun odotat uutta autoasi.
  • NF Vaihtoleasing: Voit myös valita NF Fleetin Vaihtoleasing-auton käyttöösi uuden autosi toimitukseen saakka.

Lisäksi, jos olet tilannut uuden auton NF Fleetin kautta ja toimitus viivästyy, voit päättää jatkosopimuksen joustavasti ilman sopimuskohtaisia purkukustannuksia uuden auton saapuessa. Tämä antaa mielenrauhaa ja varmuutta siitä, että joustava liikkuminen jatkuu sujuvasti.

Kun sopimusasiat ja tilaus on ajankohtainen – ole yhteydessä tiimiimme:

Asiakaspalvelu
010 404 505
asiakaspalvelu@nffleet.com
Palvelemme ma-pe klo 10–16

Tarjoukset ja tilaukset
010 404 5050
tarjoukset@nffleet.com
Palvelemme ma-pe klo 10–16

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505