Teslan kanssa kohti kestävää yritysautoilua

NF Fleet on valittu Teslan ensisijaiseksi huoltoleasingtoimittajaksi Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. NF Fleetillä on nyt ilo tarjota yrityksille täyden palvelun huoltoleasing kaikkiin Teslan malleihin.

”Olemme erittäin otettuja siitä, että NF Fleet on valittu Teslan ensisijaiseksi operatiiviseksi leasingpalvelujen tarjoajaksi. Osana vastuullisuustoimenpiteitämme teemme suunnitelmallisesti töitä lisätäksemme ympäristöystävällisempien ja vaihtoehtoisia voimanlähteitä hyödyntävien ajoneuvojen määrää leasingkannassamme, joten tämä tukee hienosti tavoitteitamme”, kertoo NF Fleetin toimitusjohtaja Nina Reinilehto tyytyväisenä.

Tesla on lanseerannut mahdollisuuden valita huoltoleasingpalvelu myös suoraan verkkosivuillaan osoitteessa www.tesla.com/fi. Tästä eteenpäin NF Fleet kumppaneineen hoitaa koko Teslan leasingprosessin aina sopimuksesta ja rahoituksesta huolettomaan sähköautoiluun saakka.

Teslan mallistosta muun muassa Model 3, Model 5 ja Model X -mallit ovat valittavissa huoltoleasingpalveluna kilpailukykyiseen hintaan. Kaikissa näissä Premium-tason sähköautoissa toimintasäde on jopa yli 500 km. Niiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuuteen, kestävyyteen ja designiin.

Teslan tavoitteena on nopeuttaa maailman siirtymistä kestävään energiaan. Yhtiö rikkoi maaliskuussa 2020 miljoonan valmistetun auton rajan, ja Tesla onkin tällä hetkellä maailman arvokkain autonvalmistaja. Yhtiön markkina-arvo on kohonnut jopa yli 300 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Tesla jatkaa tuotteidensa toimittamista yhä useammille autoilijoille vauhdittaen siirtymistä kohti puhdasta liikennettä ja energiantuotantoa.

NF Fleetin matka Teslan kanssa on startannut hienosti. Yhdessä uskomme vastuulliseen ja kestävään yritysautoiluun. Tervetuloa kyytiin!

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505