Suunta kohti yrityksen arvoja tukevaa autopolitiikkaa

Onko teidän yrityksenne autopolitiikka linjassa yrityksen arvojen ja tavoitteiden kanssa? Huolellisesti laadittu autopolitiikka on yritykselle kullanarvoinen suunnannäyttäjä, jonka avulla on mahdollista saavuttaa huomattavia kustannussäästöjä sekä luoda houkuttelevaa työnantajamielikuvaa.

Me NF Fleetillä tarjoamme kestävän autopolitiikan konsultoinnin keskittämisetuna kaikille sopimusasiakkaillemme. Ammattitaitoisen tiimimme ja monipuolisten työkalujemme avulla määritellään juuri teidän yrityksenne arvoja, liikkumistarpeita ja vastuullisuustavoitteita mukaileva kustannustehokas autopolitiikan kokonaisuus. Käytännössä toteutamme asiakkaan kanssa NF Fleetin autopolitiikkatyöpajan, jonka pohjalta autopolitiikan linjaukset syntyvät. Autopolitiikan ylläpito kuuluu luonnollisesti myös palvelupakettiimme.

Hyvin suunniteltu autopolitiikka on selkeä ja helposti ymmärrettävä. Se rakentaa vastuullista yritysmielikuvaa ja kasvattaa henkilökunnan tyytyväisyyttä. Päivitetyn autopolitiikan myötä asiakkaamme ovat olleet positiivisesti yllättyneitä siitä, kuinka selkeä autopolitiikka säästää kustannuksien lisäksi myös heidän työaikaansa.

Toimivassa autopolitiikassa kaikki lähtee yrityksen autojen käyttötarpeesta. Olennaista on puntaroida ajokilometrien määrää; muodostuuko se enemmän kaupunkiajosta vai painottuuko se maantieajoon ja pidempiin etäisyyksiin? Merkittävää on myös, ajetaanko henkilöautoilla vai tuotantoajoneuvoilla – vai kenties molemmilla. Näistä lähtökohdista määritellään myös se, onko yrityksen kannattavaa sisällyttää autopolitiikkaansa uusia vaihtoehtoisia käyttövoimia. Kannustamme ja ohjaamme asiakkaitamme siirtymään kohti vaihtoehtoisia voimanlähteitä silloin kun tämä tukee heidän tavoitteitaan ja liikkumistarpeitaan.

Yleisesti ottaen autopolitiikassa kannattaa suosia automerkkejä, joilla on hyvä jäännösarvo. Kartoitamme myös tarkkaan eri vaihtoehtojen hyödyt ja haitat; Mikäli esimerkiksi yrityksen autokantaan halutaan sisällyttää ladattavia hybridejä, on otettava huomioon autojen kantama sekä latausmahdollisuudet niin kotona, kuin työpaikallakin. Päästö- tai kustannushyötyjä ei välttämättä tavoiteta, mikäli autoja ei ole mahdollista ladata aktiivisesti. Näin ollen tälläkin asialla on monta autopolitiikassa huomioitavaa näkökulmaa.

Jokaisen yrityksen autopolitiikka on uniikki kokonaisuus. NF Fleetin asiakkaana sinulla on käytössäsi parhaat osaajat autopolitiikan optimointiin, joten tämä etu kannattaa hyödyntää.

Ota yhteyttä, niin viedään yrityksenne autopolitiikka yhdessä uudelle tasolle!

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505