Onko ajokortin ja uuden auton aika?

Asiakkaamme CAP-Group Oy on Suomen suurin autokouluketju. CAP-Autokoulun oppilaat pääsevät harjoittelemaan ajamista laadukkaasti BMW 1-sarjalaisen ratissa. CAP-Autokoulun yli sata NF Fleetin huoltoleasingsopimuksella hankittua BMW:tä näkyvät vahvasti katukuvassa ympäri Suomen.

CAP-Autokoulu ja NF Fleet tarjoavat nyt kaikille CAP-Autokoululaisille ajotunneilla tutuksi tulevan BMW:n Nordea Autoleasing-palveluna erikoishintaan:

BMW 1-sarja Hatchback 118i A Business
Nordea Autoleasing -palvelulla nyt vain 379 €/kk.
Etusi jopa 720 €!

Tarjous on voimassa 31.10.2021 saakka ja se koskee CAP-Autokoululaisia sekä heidän perheenjäseniään. Autoleasingsopimus edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä.

Kuukausihinta ajalle: 36 kk. Kuukausivuokra sisältää lähes kaikki autoilun kulut kuten määräaikaishuollot, sijaisauton määräaikaishuollon ajaksi, talvirenkaat, tekniset korjaukset sekä renkaiden vaihdot ja uusinnat. Tämän helpompaa ei autoilu voi olla!

Tutustu autoon. Alennuskoodin saat CAP-Autokoulusta.

Nordea Autoleasing on huoleton vaihtoehto auton omistamiselle

Nordea Autoleasing on yksityishenkilöille suunnattu leasingpalvelu, joka on riskitön vaihtoehto auton omistamiselle. Siinä NF Fleet kantaa sataprosenttisesti riskin auton arvon alenemisesta puolestasi. Näin ollen se on myös erinomainen valinta perheen uudelle autoilijalle! Uuden auton saa kätevästi käyttöön kiinteällä kuukausihinnalla, joka sisältää lähes kaikki autoilun kustannukset huolloista katsastuksiin ja renkaisiin saakka. Nordea Autoleasingiin voit helposti liittää myös Täysvakuutuksen.

Onneksi on Autoleasing!

Tutustu tarjoukseen CAP-Autokoulun sivuilla!

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505