NF Fleetin pohjoismaiset tiimit tapaavat säännöllisesti

NF Fleet tarjoaa innovatiivisia liikkumispalveluita Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Vaikka maiden välistä yhteistyötä on tehty jo vuodesta 2006, on nyt päätetty ottaa konkreettisempia ja koordinoidumpia askelia kohti tulevaisuutta. Autoalan käyttövoimamurros tuo jatkuvasti uutta tietoa ja linjauksia, jotka vaikuttavat yritysten työsuhdeautoiluun ja autopolitiikkaan myös pohjoismaisella tasolla. Maat voivat olla kuitenkin hyvin eri vaiheissa käyttövoimamurroksen osalta ja tällöin yhteistyön merkitys maiden välillä korostuu. NF Fleetin pohjoismainen autoleasingkanta on tällä hetkellä 23 000 autoa, josta Suomen osuus on 5000 autoa. Täyssähköautojen osuus leasingkannastamme Pohjoismaissa on 20 prosenttia.

Yhteistyön tiivistämiseksi pohjoismaisia tapaamisia järjestetään säännöllisesti, pääasiassa etäyhteyksien välityksellä, mutta tavoitteena on toteuttaa yhteiset työpajat vähintään 1-2 kertaa vuodessa. Käsiteltäviä asioita ovat muun muassa autoilun tulevaisuuden näkymät, vastuullisuus sekä pohjoismainen autopolitiikka. Avainasiakastyössä ollaan matalalla kynnyksellä yhteydessä kollegoihin yli rajojen, kun kaivataan mielipiteitä ja näkemyksiä eri maiden käytännöistä. Lisäksi pyrimme yhdessä edistämään yhteistyötä pohjoismaisten asiakkaiden kanssa. Tästä on ollut hyviä kokemuksia niin asiakkaillamme kuin NF Fleetin henkilöstölläkin.

Eri maissa voi olla hyvinkin erilaisia säännöksiä, käytäntöjä ja veroratkaisuja, myös latausratkaisut ja autojen hinnat voivat vaihdella maiden välillä. Yhteistyöllä NF Fleetin pohjoismaisten toimipisteiden kanssa voimme auttaa kansainvälisiä asiakkaitamme paremmin heidän autopolitiikassaan eri pohjoismaissa. Usein asiakkaan tahtotilana on mahdollistaa yhdenvertainen autopolitiikka kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti – ja juuri näiden teemojen ympärillä pyrimme olemaan parhaamme mukaan avuksi.

NF Fleetin Susanna Palvanen, Ville Tertsunen ja Tarja Ruokonen uskovat, että työryhmän tapaamisten ja yhteistyön tiivistymisen myötä asiakkaiden saama hyöty NF Fleetin palveluista kasvaa. Mikäli yrityksellänne on autoja useammassa pohjoismaassa ja kaipaatte apua esimerkiksi autopolitiikan harmonisointiin, tai haluatte keskittää autohankinnat muissakin pohjoismaissa NF Fleetille, autamme mielellämme teitä.

Ota yhteyttä NF Fleetiin, niin keskustellaan teidän yritykselle sopivista leasingpalvelumalleista!

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505