NF Fleetin järjestelmäuudistus mahdollistaa entistäkin paremman palvelun

Olemme käynnistäneet laajan sisäisten prosessien ja tietojärjestelmien kehittämishankkeen yhdessä emoyhtiömme ALD Automotiven kanssa. Hanke toteutetaan osana yhteistä Move 2025 -strategiaamme. Uudistuksen myötä myös NF Fleetin tiimillä tulee olemaan jatkossa entistäkin paremmat työkalut vastata niin asiakkaidemme kuin nopeasti muuttuvien markkinoiden tarpeisiin.

Digitaalinen transformaatio on yksi NF Fleetin ja ALD Automotiven Move 2025 -strategian peruspilareista. ”Strategian mukaisesti panostamme vahvasti digitaalisuuteen, joka konkretisoituu sisäisten prosessien, järjestelmien sekä asiakasrajapinnan kehittämisenä. Rakennamme nyt perustuksia tulevaisuudelle”, ALD:n Chief Digital Officer Juha Karstunen taustoittaa.

Muutosta ei tehdä pelkästään Suomessa, vaan vastaavia kehityshankkeita on käynnissä ALD:lla myös pohjoismaisella ja globaalilla tasolla. Saamme siis jatkossa NF Fleetilläkin vahvaa synergiaetua sekä sisäisiin että ulkoisiin prosesseihimme emoyhtiömme ALD Automotiven globaalista ekosysteemistä.

Vahva työntekijäkokemus johtaa laadukkaaseen asiakaskokemukseen

Työntekijäkokemuksen parantaminen on yksi kehitystyömme peruspilareista, koska sen vaikutus välittyy moniulotteisesti asiakaskokemukseen. Työntekijäkokemusta vahvistetaan osana järjestelmäuudistuksen digitaalisia askelia. Asiakaspalvelutilanteet ovat kuitenkin aina teknologiasta ja digitaalisuudesta huolimatta ihmiseltä ihmiselle -palvelua. Kannustamalla ja sitouttamalla työntekijöitämme uusien tehostettujen menetelmien avulla mahdollistamme entistäkin sujuvamman palvelukokonaisuuden.

Uudistuksen myötä tiimillemme jää entistä enemmän aikaa sen ydintehtävään – eli laadukkaaseen asiakaspalveluun. Lisäksi uusien työkalujen myötä tiimimme kyvykkyys analysoida ja seurata ympäröivän maailman muutostrendejä ja asiakkaan tarpeita paranee entisestään. Jatkossa meillä on mahdollisuus tuottaa asiakkaillemme entistäkin kehittyneempiä analyyseja, havainnollisempia raportteja ja monipuolisempaa ympäristöystävällisen liikkumisen konsultaatiota.

Kohti digitaalista tulevaisuutta

Digitaalisuus ja vastuullinen sekä ympäristöystävällinen liikkuminen ovat megatrendejä, jotka ovat kaikkien huulilla. Ne toimivat niin ALD:n kuin NF Fleetinkin liiketoiminnan kehityksen moottoreina. Autoilu muuttuu huimaa vauhtia ja meille on kunniatehtävä tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laadukasta, asiantuntevaa ja sujuvaa palvelua muutoksen jokaisessa käänteessä – niin henkilökohtaisen palvelun- kuin teknologiankin osalta.

Kehityshanke etenee vaiheittain. Pysy kuulolla – kerromme pian lisää sen etenemisestä.

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505