Mysi Rousku, NF Fleetin toimitusjohtaja.

Mysi Rousku on NF Fleetin uusi toimitusjohtaja

Mysi Rousku on nimitetty NF Fleetin uudeksi toimitusjohtajaksi 10.6.2024 alkaen. Mysi tulee meille Futuniolta, jossa hän on työskennellyt Director, Continuous Services & Saas -roolissa. Mysillä on kokemusta monipuolisesti erilaisilta aloilta muun muassa myynnin johtamisesta, asiakaspalvelusta ja prosessikehityksestä.

Päävastuualueet uudessa tehtävässä tulevat olemaan NF Fleetin myyntistrategia sekä kehitysvastuu, NF Fleetin myyntitiimin johtaminen sekä Nordean ja NF Fleetin strateginen yhteistyö ja sen kehittäminen.

”Olen Helsingistä kotoisin oleva myynnin johdon ammattilainen. Myynnilliset tehtävät ja asiakastyö ovat minulla verissä. Olen toiminut myyntityössä 15-vuotiaasta lähtien. Työt aloitin aikanaan MARA-puolelta ja myöhemmin kauppakorkeaopintojen myötä siirryin “siistien sisätöiden” pariin rakentamaan uraani. Myynnin lisäksi olen vetänyt erilaisia ja eri kokoisia myyntitiimejä, kehittänyt myynnin-, asiakaspalvelun- ja markkinoinnin prosesseja sekä toiminut johtoryhmätehtävissä. Tämän lisäksi olen työskennellyt eri kokoisissa organisaatioissa erilaisilla aloilla, muun muassa IT:n, LaaS:in ja logistiikan parissa. Koen, että monipuolisuuteni ja laaja perspektiivini ovat suurimpia vahvuuksiani”, Mysi Rousku sanoo.

Toivotamme Mysin tervetulleksi ja uskomme, että hän tuo osaamisellaan ja energisyydellään uutta potkua ja näkökulmaa NF Fleetin myyntiin ja yhteistyöhön Nordean kanssa.

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505