Move for Good – NF Fleetin kanssa ajat vastuullisemmin

Kehitämme jatkuvasti entistäkin vastuullisempia, innovatiivisia liikkumispalveluita yhdessä emoyhtiömme ALD Automotiven kanssa. Tämä kaikki siksi, että asiakkaidemme päivittäinen liikkuminen olisi mahdollisimman vaivatonta, taloudellista ja yrityksen arvomaailmaa tukevaa. Haluamme tarjota helppoja tapoja siirtyä kohti vastuullisempaa ja ympäristöystävällisempää yritysautoilua ymmärtäen kunkin asiakasyrityksen yksilölliset tarpeet.

ALD Automotiven ja NF Fleetin yhteisessä Move 2025 -strategiassa on määritelty arvot ja suuntaviivat kehitystyölle sekä tavoitteet, jotka kulkevat mukana päivittäisessä toiminnassamme. Autoilun valintojen osalta haluamme olla myös asiakasyritystemme tukena heidän omien yritysarvojensa sekä vastuullisuustavoitteidensa jalkautuksessa. Hyvin suunniteltu autopolitiikka toimii siinä tärkeässä roolissa.

”Move 2025 -strategia ja yrityksemme arvot näkyvät NF Fleetin arjessa monin tavoin. Haluamme varmistaa, että meillä on osaava ja monimuotoinen henkilökunta, jolla on vahva yhteishenki ja joka voi hyvin. Asiakas on kaiken toimintamme keskiössä. Yhdessä tarkoin valikoitujen kumppaniemme kanssa varmistamme sen, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme alan parhaita  innovatiivisia ja vastuullisia liikkumispalveluita. Vastuullisuus näkyy vahvasti myös siinä, miten yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme heidän autopolitiikkaansa niin, että se tukee parhaalla mahdollisella tavalla juuri heidän arvomaailmaansa sekä vastuullisuus- ja liiketoimintatavoitteitansa”, kertoo NF Fleetin toimitusjohtaja Nina Reinilehto innostavasti.

Meille NF Fleetillä on tärkeintä, että asiakkaan liikkuminen on mahdollisimman tarkoituksenmukaista ja sujuvaa. Tällä hetkellä käynnissä olevan järjestelmäuudistuksen myötä tuomme asiakkaidemme ulottuville entistäkin laajemman kattauksen digitaalisia palveluita.

”Autoilu ja autoala on maailmanlaajuisesti murroksessa ja sähköistyminen etenee vauhdilla. Me NF Fleetillä haluamme olla asiakkaidemme mukana muutosmatkalla ja varmistaa, että heillä on käytössään alan parhaat ja toimivimmat liikkumispalvelut tänään ja tulevaisuudessa. Myös yksityisleasing kiinnostaa nyt todella paljon, ja se onkin loistava vaihtoehto yksityisautoilijalle näinä teknologian murroksen ja sähköistymisen aikoina”, lisää Reinilehto.

Lue lisää NF Fleetin arvoista ja tavoitteista sivuiltamme!

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505