Move for Good – NF Fleet tekee hyvää

Vastuullisuus on NF Fleetin strategian ja toiminnan ytimessä. Kehitämme jatkuvasti entistäkin parempia ja vastuullisempia liikkumispalveluita asiakkaillemme. Pyrimme myös pitämään mahdollisimman hyvää huolta asiakkaistamme, kumppaneistamme sekä tietenkin omista työntekijöistämme, mutta samalla yhtiömme haluaa auttaa osaltaan niitä, jotka tällä hetkellä todella tarvitsevat apua. Yhdessä emoyhtiömme ALD Automotiven kanssa olemme valikoineet hyväntekeväisyyskohteita, joissa henkilökuntamme käy avustamassa erilaisissa askareissa. Vuonna 2022 jokaisella NF Fleetin työntekijällä on mahdollisuus käyttää yksi työpäivä hyväntekeväisyystyöhön. Tässä muutama esimerkki siitä, missä olemme saaneet olla mukana viime aikoina.

NF Fleetin toimitusjohtaja Stadin Safkan ruokalähettinä

NF Fleetin toimitusjohtaja Nina Reinilehto sai kunnian toimia kuskina Helsingin Kaupungin ja Seurakuntayhtymän yhteistyössä pyörittämän Stadin Safkan hävikkiruuan hyödyntämiseen perustuville ruokalähetyksille. Myös muut NF Fleetin työntekijät voivat valita hyväntekeväisyyskohteekseen tämän monipuolisen Stadin Safkan avustustyön, jossa tavoitteena on lisätä helsinkiläisten hyvinvointia toimittamalla hävikkiruoka-apua vähävaraisille avun tarvitsijoille eri puolilla Helsinkiä – pienentäen samalla ilmastovaikutuksia ruokahävikkiä hyödyntäen. Ruokakassit toimitettiin perille kätevästi ja ympäristöä säästäen ALD:n ja NF Fleetin Peugeot e-Expert -sähköpakettiautolla, joka sopii täydellisesti juuri tämän tyyppiseen kaupunkiajoon. 

NF Fleetin tiimiläisiä ukrainalaisten apuna

Keväällä osalla NF Fleetin tiimiä oli mahdollisuus olla apuna Ukrainalaisten yhdistyksen keskusvarastolla. Yhdistys kerää muun muassa lahjoituksina tulleita vaatteita sekä ruoka- ja hygieniatarvikkeita ukrainalaisille. NF Fleetiläiset olivat auttamassa tavaroiden purkamisessa, lajittelussa sekä paketoinnissa. Valmiit avustuspaketit lähtevät varastolta ukrainalaisille avun tarvitsijoille sekä Suomeen että Ukrainaan. Seuraava NF Fleetin porukka on valmiina lähtemään avuksi varastolle vielä kesän aikana.

Haluamme kiittää sekä Stadin Safkaa että Ukrainalaisten yhdistystä tekemästänne tärkeästä työstä ja siitä, että pääsimme mukaan!

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505