Järjestelmäuudistus on edennyt aikataulussa

NF Fleetin ja ALD Automotiven yhteinen uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto on edennyt suunnitellusti ja aikataulussa. Otimme uuden järjestelmän onnistuneesti käyttöön tammikuun lopussa, joten haastavin vaihe on nyt ohitettu. Joissain palveluissamme esiintyy vielä tilapäisesti pieniä viiveitä, mutta teemme parhaamme saadaksemme ne mahdollisimman pian käännettyä entistäkin sujuvammaksi palveluksi. Viiveet johtuvat siitä, että tiettyjen toiminnallisuuksien käyttöönotto tapahtuu vaiheittain. Lisäksi henkilökuntamme totuttelee parhaillaan uusiin monipuolisiin työmenetelmiin, jotka muodostuvat pian luontevaksi osaksi päivärutiinia.

Viiveitä esiintyy vielä hetken aikaa, mutta olemme jo vahvasti voiton puolella. Olemme todella innoissamme uusista työkaluista. Meidän työmme helpottuu huomattavasti ja se alkaa näkyä pian myös asiakkaiden suuntaan. Odotan innolla mitä mahdollisuuksia tämä uudistus tuo jatkossa sekä meille että asiakkaille. Nyt jo näemme konkreettisesti sen, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme jatkossa entistäkin paremmin ja nopeammin”, kertoo NF Fleetin Asiakaspalvelupäällikkö Sanna Andersén.

Autoilu ja liikkuminen muuttuu huimaa vauhtia ja meidän tehtävämme innovatiivisten ja vastuullisten liikkumispalveluiden kehittäjänä on olla aina askeleen edellä havainnoimassa muutoksen suuntaa. Uudistuksen myötä kyvykkyytemme analysoida ja seurata globaaleja muutostrendejä sekä asiakasyritystemme tarpeita nousee aivan uudelle tasolle. Uudistuksen myötä meillä on myös mahdollisuus tuottaa asiakkaillemme entistäkin hyödyllisempiä analyyseja ja raportteja sekä monipuolisempaa vastuullisen liikkumisen konsultaatiota.

”Kyseessä on monivaiheinen muutosprosessi kohti ALD Automotiven ja NF Fleetin yhteisen strategian viitoittamaa suuntaa. Uudistuksemme tärkeimpinä tavoitteina ovat konkretiatasolla palveluidemme laadun, helppouden ja sujuvuuden kehittäminen. Uusien teknologioiden avulla voimme jatkossa tuottaa täysin uudenlaisia digitaalisia palveluita helpottamaan asiakkaidemme päivittäistä liikkumista. Vasteajat lyhenevät ja tulevaisuudessa kehitämme myös muun muassa itsepalvelua sekä web-sivujamme”, kertoo ALD Automotiven Chef Digital Officer Juha Karstunen.

Kiitämme asiakkaitamme kärsivällisyydestä tässä muutosvaiheessa ja voimme vakuuttaa, että tämän vaiheen jälkeen pystymme palvelemaan teitä entistäkin paremmin! Muistathan, että mikäli sinulla herää mitä tahansa kysymyksiä, voit olla yhteydessä omaan NF Fleetin yhteyshenkilöösi.

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505