InCar korjaa NF Fleetin leasingautot vastuullisesti

Vastuullisuus on ohjaava tekijä kaikessa NF Fleetin toiminnassa, joten on tärkeää että myös yhteistyökumppanimme jakavat samankaltaiset vastuullisuusarvot kanssamme. InCar on jo pitkään ollut luottokumppanimme autojen vauriokorjauksissa ja nyt InCarin palvelut NF Fleetin leasingautoilijoille ovat entistäkin monipuolisemmat.

InCarin Vihreä korjaamo

Autokorjaamoalalla syntyy paljon jätettä, muun muassa maaleja, kemikaaleja ja auton osia eli paljon myös ongelmajätettä. InCar on lanseerannut Vihreä korjaamo -ideologiansa osana yrityksen kattavaa vastuullisuusohjelmaa. InCarin Vihreässä korjaamossa kiinnitetään erityistä huomiota siihen miten syntyvän jätteen määrää ja korjaamon ympäristökuormaa voidaan pienentää uudenlaisilla ympäristöystävällisemmillä palveluilla ja korjausmenetelmillä – sekä tietenkin kierrättämällä jätteet viisaasti. Osana vastuullisuusohjelmaa on myös henkilöstön jatkuva koulutus.

”Yksi hyvä esimerkki ympäristöä säästävästä korjausmenetelmästä on PDR eli koukkukorjaus. Yksi yleisimmistä vaurioista on autoon tuleva kolhu tai lommo, jonka korjaus voidaan tehdä koukkukorjausmenetelmällä jolloin käytännössä oikaistaan kolhu osien vaihdon sijaan ja ilman maalausta. Tässä on monta hyötyä; korjaus käy nopeasti, maaleja ei tarvita ja ylimääräistä jätettä ei synny”, kertoo InCarin kaupallinen johtaja Pasi Tolvanen.

Tavanomaisin paikka kolhujen syntyyn ovat parkkipaikat. Mutta välillä luontokin yllättää, sillä viime viikot koukkukorjausta onkin tehty urakalla pääkaupunkiseutua moukaroineen raekuuron jäljiltä. Tolvanen kertoo myös autoilijoiden olevan entistä enemmän huolissaan ympäristöasioista.

”Kehitämme vastuullisia palveluita ja menetelmiä jatkuvasti asiakkaitamme kuunnellen. Autoilijat ovat tällä hetkellä aidosti huolissaan ympäristöstä ja haluavat tehdä vastuullisia valintoja. Nämä ovat tärkeitä asioita meille kaikille ja myös meillä autokorjaamoissa täytyy olla toimivat menetelmät ja perustellut ratkaisut työn eri vaiheisiin. Parhaat innovaatiot syntyvätkin vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa”, Tolvanen lisää.

Vahingon sattuessa apu on lähellä

Jos sinulle NF Fleetin leasingautoilijana tapahtuu vahinko autosi kanssa, on käytössäsi myös kätevä sähköinen vahinkotarkastus. Voit lähettää kuvat vauriosta InCar-kameran avulla ja välttää näin ylimääräisen tarkastuskäynnin korjaamolla. Tämäkin palvelu säästää osaltaan luontoa. 

Näin talviajan ja liukkaiden kelien lähestyessä onkin taas aika kiinnittää erityistä huomiota tilannenopeuteen liikenteessä. Auton kolhut ja vauriot saadaan aina korjattua, mutta tärkeintä on ettei matkustajille tule kolhuja. Ajetaan siis maltilla syyssäässä!

Tutustu tarkemmin InCarin palveluihin NF Fleetin leasingautoilijoille täällä.

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505