Autoleasing-lisäpalvelut tutuiksi

Autoleasing-yritysasiakkaana sinulla on mahdollisuus liittää leasingsopimukseesi useita käteviä lisäpalveluita, jotka tekevät leasingautoilustasi entistäkin huolettomampaa ja helpompaa. Voit lukea niistä lisää verkkopalvelustamme. Tässä artikkelissa esittelemme lyhyesti kolme autoilua helpottavaa lisäpalveluamme.

Electric-latauspalvelu

Electric-latauspalvelun avulla työsuhdeauton latauskulut voidaan liittää helposti leasinglaskutukseen. Se sopii kaiken kokoisille yrityksille ja helpottaa huomattavasti yrityksen sähköautoilua. Lisäksi latauskulujen hallinnointi ja raportointi voidaan vaivattomasti liittää leasinglaskutuksen yhteyteen.

Autoleasingin Electric-lisäpalveluasiakkailla on käytettävissään koko maan kattava latausverkosto kumppaniemme Virran, Plugitin ja ABC-latauksen kautta. Electric-latauspalvelu mahdollistaa työsuhdesähköauton helpon lataamisen niin kotona, työpaikalla kuin laajassa julkisten latauspisteiden verkossa. Autamme asiakkaitamme tekemään sopivia valintoja myös kotilatausratkaisuissa.

Electric-latauspalvelu sisältää myös latauskulujen hallinnoinnin. Ei väliä missä lataat –kaikki auton latauskustannukset saadaan kätevästi yhdistettyä kuukausittaiseen leasinglaskuun. My NF Fleet -portaalista voit seurata raportteja latauskuluista.

Lue lisää sivuiltamme miten monipuolinen Electric-latauspalvelu voi helpottaa juuri sinun yrityksesi arkea, ja ota yhteyttä palvelevaan tiimiimme.

Polttoainepalvelu

Autoleasing-asiakkaana työsuhdeautoilija saa käyttöönsä polttoainekortit, joiden avulla tankkaukset menevät sujuvasti yrityksen laskuun. Valittavissa ovat seuraavat polttoaineen jakelijat: Neste, Shell/St1 ja ABC. NF Fleetin asiakkaana voit valita käyttöösi kaksi eri maksukorttia. Kortissa näkyy NF Fleetin sopimusnumero, joten kortti toimii näyttökorttina myös huolloissa, korjaamoilla ja katsastusasemilla.

Kortin avulla on helppo seurata yrityksen leasingautojen polttoaine-, autotarvike-, autopesu- ja huoltokuluja. Lisäksi saat alennusta kaksi senttiä litralta palveluasemien tolppahinnoista. Lue lisää sivuiltamme kuinka sujuvaa on Polttoainepalvelu, ja ota yhteyttä palvelevaan tiimiimme.

Rengassäilö

Kesärenkaiden vaihtokausi on hyvää vauhtia tuloillaan. Säästä aikaa, vaivaa ja tilaa Autoleasingin Rengassäilö-palvelulla. Renkaasi ovat hyvässä tallessa yhteistyökumppaneillamme: Euromasterilla tai Vianorilla rengashotellissa. Kauden vaihtuessa ajat vain renkaiden säilytyspisteeseen ja vaihdatat renkaat autoosi. Rengassäilö on mahdollista lisätä kaikkiin leasingpalveluihimme. Lue lisää Rengassäilöstämme, ja ota yhteyttä palvelevaan tiimiimme.

Autoleasing-yritysasiakkaalle on tarjolla myös muita käteviä lisäpalveluita, joista voit lukea lisää sivuiltamme, kohdasta: Lisäpalvelut. Jos olet kiinnostunut lisäämään lisäpalveluita leasingsopimukseesi, Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään!

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505