NF Sharing toimitusehdot

NF Fleet Oy 2006935-5 (jäljempänä NF Sharing) myy auton lyhytaikaista vuokrauspalvelua yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

NF Sharing yhteystiedot

Sähköposti: nfsharing@nffleet.com
Puhelin: 010 404 505
Postiosoite: NF Fleet Oy, Ohtolankatu 4, 01510 Vantaa

Tilaaminen

Varaa auto käyttöösi mobiiliapplikaation kalenterin avulla. Varauksen yhteydessä ilmoitetaan palvelun hinta ja hinnan peruste. Ennen varauksen alkamishetkeä, aktivoi varaus painamalla ”aktivoi”. Varauksen aktivointi on vuokrauspalvelun veloitusperuste. Aktivoidessasi auton varauksen hyväksyt nämä toimitusehdot ja palvelun hinnat. Tilauksesta lähetetään kuitti sähköpostitse.

Maksaminen

Maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut NF Sharingille. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy NF Sharing asiakkaan ja NF Sharing välille. NF Sharingin vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta.

Maksutavat

Visma Pay-palvelun kautta voit maksaa maksukortilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard.

Visma Pay – maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitus

Asiakas noutaa auton sovitusta ”kotipesästä”, johon auto on pysäköity. Auto voidaan noutaa sovelluksen kautta varattuna aikana.

Mikäli auto on vaurioitunut eikä tuotetta voi ottaa käyttöön varattuna aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä NF Sharingille.

Auto tulee aina myös palauttaa sovittuun ”kotipesään” varauksen päätyttyä.

Varauksen peruuttaminen

Jos auton käyttötarpeesi muuttuu ennen jo tehdyn varauksen alkamista, voit peruuttaa varauksen ilman veloitusta. Autoa pitkäaikaisesti vuokraavalla yrityksellä on mahdollista evätä käyttöoikeus yksityisajoihin jos peruutettuja varauksia tulee kohtuuton määrä.

Reklamaatiot

Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme nfsharing@nffleet.com. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Tervetuloa NF Fleetin asiakkaaksi. Ota yhteyttä 010 404 505