My Nordea Fleet

My Nordea Fleet on sähköinen portaali NF Fleetin asiakkaille ja se tarjoaa kaikki tärkeimmät työkalut, jotka tarvitset autoasioidesi hallinnointiin. My Nordea Fleet -työkalu voidaan ottaa käyttöön sekä yrityksen päättäjille että työsuhdeautoilijoille.

Päättäjälle

My Nordea Fleet sisältää yrityksen autoasioiden hoitajalle laajan valikoiman toimintoja, joilla helpottaa yritysautojen hallinnointia.

  • Raportointityökalu mahdollistaa autokannan tarkemman seurannan ja visuaaliset graafit havainnollistavat tärkeimmät tiedot. Raportit voi myös ladata helposti omalle koneelle.
  • Autokannan hallinnointityökalu näyttää koko autokannan tiedot ja autoilijoiden käytössä olevat palvelut.
  • Reaaliaikainen leasinghinnoittelija auttaa määrittelemään yrityksen autopolitiikan mukaiset ajoneuvot.

Autoilijalle

My Nordea Fleet tarjoaa autoilijoille tiedot omasta leasingautosta sekä käytettävistä olevista NF Fleetin palveluista.

  • Autoilija näkee oman ajoneuvon tilaus- tai sopimustiedot, mahdolliset polttoaineostot, huoltohistoria ja ylläpitoon liittyvät osa-alueet suoraan työkalusta
  • Autokonfiguraattorin kautta autoilija voi etsiä yrityksen autopolitiikkaan sopivia autoja ja vertailla eri merkkejä, sekä lähettää suoraan työsuhdeauton hankintaehdotuksen eteenpäin NF Fleetille. Lopullinen ajoneuvotilaus hyväksytetään aina tilauksista päättävällä henkilöllä.
  • Autoilija voi tilata järjestelmän kautta veloituksettomia noutopalveluita, polttoainekortin uusinnan tai maastavientitodistuksen. 

Näin saat palvelun käyttöösi

Ota yhteyttä omaan NF Fleet yhteyshenkilöösi kun haluat saada palvelun aktivoitua yrityksesi käyttöön. Voit valita otatko portaalin käyttöön vain autoasioiden hoitajalle vai myös yrityksen autoilijoille. Portaalin käyttöönotto on helppoa: saat käyttäjätunnukset automaattisesti sähköpostiisi ja yhteyshenkilösi esittelee palvelun sinulle sekä tarvittaessa kouluttaa autoilijat.

My Nordea Fleet

Hallitse ja seuraa yrityksen ajoneuvokantaa.