Siirtoleasing

Siirtoleasing-autoilla on voimassa oleva leasingsopimus, joka on siirrettävissä toiselle yritykselle. Siirtoleasing-listalta löydät tällä hetkellä siirrossa olevat autot. Näet siirtoleasing-auton merkin ja mallin, mittarilukeman, auton ovh:n ja esimerkkivuokran, verotusarvot sekä paljonko sopimuskautta ja ajo-oikeutta on jäljellä. Alla mainitut vuokra sekä jäljellä oleva sopimusaika ja –kilometrit ovat esimerkkejä ja muutettavissa tarpeen mukaan. Klikkaamalla auton kohdalta saat lisätietoja esimerkiksi auton varusteista.

Siirtoleasing-auton varaaminen tapahtuu täyttämällä seuraavalle sivulle pyydetyt tiedot ja klikkaamalla Varaa-painiketta. Tämän jälkeen NF Fleetistä otetaan sinuun yhteyttä. Kun varaat auton, ota talteen auton merkin ja mallin yhteydessä mainittu auton yksilöllinen ID-numero. Siirtoleasingpalvelun käytöstä veloitetaan voimassa olevan palveluhinnastomme mukaan.

Yksittäinen auto on siirtoleasinglistalla aina 3kk kerrallaan. Muistathan siis huolehtia siitä, että auto lisätään uudestaan siirtoleasinglistalle, mikäli sille ei kolmen kuukauden aikana löydy uutta vuokraajaa.

Siirtoleasing

Siirtoleasing

Vaivaton tapa löytää ajoneuvolle uusi käyttäjä.