Sale and leaseback

Nordea Fleetin Sale and leaseback -palvelun avulla yritys voi luopua nopeasti omistusautoista ja vapauttaa pääomaa ydinliiketoimintaan. Palvelun avulla voidaan myös ulkoistaa osamaksu- ja rahoitusleasingautojen riskit osaavalle huoltoleasingkumppanille.

Sale and leaseback  -palvelussa Nordea Fleet ostaa yrityksen käytössä olevan autokannan ja vuokraa autot takaisin yritykselle huoltoleasingsopimuksella. Autot ovat keskeytyksettä yrityksen käytössä. Takaisinvuokrauksen yhteydessä määritellään leasingsopimuksen kesto ajoneuvokohtaisesti. Tähän vaikuttaa autokaluston kunto ja yrityksen tarve uusia kalustoa.

Myynti ja takaisinvuokraus -palvelu on helppo ja nopea tapa luopua omistusautoista ja siirtyä Nordea Fleetin  monipuolisten huoltoleasingpalveluiden pariin.

Yritys hyötyy myynti ja takaisinvuokraus -palvelusta monin tavoin.  Autokaluston myynnin yhteydessä yrityksen käyttöön vapautuu pääomaa esimerkiksi investointeihin. Samalla autokantaan liittyvä hallinnollisen työn osuus vähenee. Ajoneuvojen omistamiseen liittyvät riskit, kuten jäännösarvon aleneminen ja yllättävät huoltokustannukset, saadaan ulkoistettua huoltoleasingkumppanille.

Palvelua voi hyödyntää seuraavissa tapauksissa:

  • Taseessa olevat omistusautot, jotka ovat ALV-vähennyskelpoisessa käytössä
  • Osamaksuautot, jotka ovat ALV-vähennyskelpoisessa käytössä
  • Rahoitusleasingautot

Autokaluston ostohinta neuvotellaan ajoneuvokohtaisesti. Palveluun soveltumattomat autot voidaan lisätä hallinnoinnin piiriin tai realisoida yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti.

SalesLeaseback

Sale and leaseback

Helposti irti vanhasta ja kohti uutta.