NF Autopesu kiinteään kuukausihintaan

Uuden NF Autopesu -palvelun avulla yrityksen autot pysyvät puhtaina ennalta sovitulla kiinteällä kuukausisummalla ja ajat aina puhtaalla autolla. Laskutus hoituu NF Fleetin kautta – näin autoilun kokonaiskustannusten hallinta ja raportointi helpottuu.

Helppokäyttöinen palvelu on saatavilla sekä työsuhdeautoille että tuotantoautoille. Työsuhdeautoilla palvelu toimii mobiilisovelluksella ja autoilija voi valita haluamansa pesun. Tuotantoautoilla palvelu toimii rekisteritunnisteen kautta, jolloin autoille on erikseen määritelty pesukategoria. Myös tuotantoautojen varustepesut ovat mahdollisia.

NF Autopesu toimii 27 pesuasemalla ympäri Suomen ja käytössäsi ovat kaikki pesuohjelmat ympäri vuorokauden. NF Fleetin kumppanina toimii Juhlapesu. Koko pesuverkoston löydät täältä.

 

Ota palvelu helposti käyttöön yrityksen autoille

Yrityksesi leasingautot saavat NF Autopesu -palvelun helposti ja nopeasti käyttöön. Autoasioiden päättäjän tarvitsee vain lähettää omalle yhteyshenkilölle listan palveluun liitettävistä ajoneuvoista. NF Fleet aktivoi palvelun asiakkaan käyttöön ja ohjeistaa autoilijoita palvelun käytössä.

NF Autopesu

Ja ajat aina puhtaalla autolla.